«حمید کیانی فتوت» روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: هم اینک ۲ هزار و ۴۰۰ لیتر در دقیقه اکسیژن در بیمارستان بعثت تولید می شود یعنی این بیمارستان به یک کارخانه تولید اکسیژن مجهز شده است.
وی اضافه کرد: با افزایش بیماران کووید ۱۹ تمامی این دستگاه ها مورد استفاده قرار گرفتند اما هم اینک با کاهش بار بیماری و شمار بستری های بیمارستان، یکی از این دستگاه ها از چرخه فعالیت خارج شده هر چند به حالت آماده به کار است.
مدیر مرکز آموزشی درمانی تخصصی و فوق تخصصی بعثت همدان اظهار داشت: به دنبال اپیدمی بیماری کووید ۱۹ و افزایش استفاده از تجهیرات پزشکی سرعت استهلاک تجهیزات افزایش یافت با این وجود بسیاری از تجهیزات این بیمارستان به روز و دومین دستگاه سی.تی اسکن نیز نصب و راه اندازی شد.
کیانی فتوت ادامه داد: هر چند افزایش بیماران بستری و مراجعه کننده به بیمارستان سبب فرسایش توان نیروی انسانی به عنوان با ارزش ترین سرمایه و دارایی بیمارستان شد اما ۲ هزار نیرو هم اینک با تمام توان در حال خدمت رسانی به بیماران هستند.
وی افزود: نیروهای جهادی هم در جریان شیوع کرونا به کمک مجموعه درمان آمدند و در این مدت ۳۵ نیروی ثابت بدون دریافت هیچگونه وجه و حقوقی در بیمارستان بعثت به بیماران خدمت رسانی کردند.
مدیر مرکز آموزشی درمانی تخصصی و فوق تخصصی بعثت همدان گفت: پس از اپیدمی ویروس کرونا و کاهش مسافرت ها میزان سوانح و مجروحان ناشی از تصادفات جاده ای و شهری به شدت کاهش یافت اما هم اینک این رقم افزایشی است.
کیانی درباره مرکز جامع سرطان واقع در محوطه این بیمارستان نیز اظهار داشت: بخش شیمی درمانی این مرکز شروع به فعالیت کرده و با رسیدن دستگاه «دزومتری» کار «رادیوتراپی» نیز به زودی آغاز می شود.
وی گفت: عملیات اجرایی مجموعه مختص بیماران «ام.اس» در بیمارستان بعثت در چهار طبقه آغاز شده که مساحت هر طبقه آن ۸۰۰ متر مربع است.
نظر شما