مرضیه جلیلپور روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: این کارگاههای آموزشی در راستای ارتقاء سطح سلامت جسمی بانوان استان و به منظور افزایش سطح آگاهی آنها برای حفظ سلامتی خود و خانواده، ایمنسازی جامعه در برابر حوادث، سوانح و نجات جان افراد و کاهش آسیبهای ناشی از فوت بستگان، در قالب یک تفاهمنامه با همکاری دفتر امور زنان و خانواده استانداری و جمعیت هلال احمر در دست اجراست.
وی اظهار داشت: امسال کارگاههای آموزشی در جهت حفظ سلامت روان بانوان با همکاری سازمان مردم نهاد جمعیت همیاران سلامت روان اجتماعی استان و فرماندهی انتظامی استان برای ۶ شهرستان استان برگزار شد.
جلیلپور برگزاری دورههای آموزشی مدیریت خشم و ایجاد آرامش درونی، پیشگیری از رفتارهای خودآسیب رسان، راههای رسیدن به آرامش درونی، پیشگیری از رفتارهای پرخطر و استحکام زندگی زناشویی در بحران کرونا را از دیگر کارگاههای آموزشی برگزار شده در جهت حفظ سلامت روان و پیشگیری از آسیبهای اجتماعی بانوان در شهرستانهای شهرکرد، لردگان، فارسان، اردل، بن و کیار عنوان کرد.
وی، تفاهمنامه منعقد شده با جمعیت هلال احمر استان برای آشنایی گروه هدف به امدادگری و آموزش کمکهای اولیه تا رسیدن اورژانس در زمان حادثه و نجات افراد از آسیبهای جدی عنوان کرد و اظهار داشت: مدت زمان اجرای این تفاهمنامه یک ساله است.
به گزارش ایرنا، هم اکنون حدود ۲۱ هزار و ۸۷۹زن سرپرست خانوار در استان شناسایی شده است.
نظر شما