به گزارش ایرنا از ستاد تبلیغات رزمایش ذوالفقار ۱۴۰۰ ارتش، سرتیپ نوذر نعمتی روز دوشنبه در حاشیه برگزاری این رزمایش، گفت: در این رزمایش، انواع یگانهای زرهی، مکانیزه هجومی، واکنش سریع، هوانیروز، پهپاد و جنگال و همچنین یگانهای توپخانهای کششی و خودکِشی از نیروی زمینی ارتش شرکت کردند که با توجه به طراحی صحنه عملیات نقش هر کدام از این تجهیزات و رستهها، ویژه و منحصر به فرد بود.
جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش ادامه داد: در رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۰ ارتش، بنابر سناریویی که از پیش تعیین کرده بودیم، ادوات مکانیزه و زرهی را وارد عملیات کردیم و به دلیل نیاز به پشتیبانی آتش، یگانهای توپخانه با کالیبرهای مختلف در این رزمایش شرکت کردند. همچنین با توجه به فاصله ای که با یگانهای حمله ور در نقش دشمن داشتیم و عمقی که از قبل پیش بینی شده بود، نیاز بود از فاصله دور دشمن را مورد هدف قرار دهیم، بر همین اساس از پهپادها و موشکهای خود در این خصوص استفاده کردیم و جهت پشتیبانی از یگانهای تکاور نیز بالگردهای هوانیروز وارد کار شدند.
سرتیپ نعمتی با تاکید بر اینکه همه ۲۸ رسته نیروی زمینی از جمله رستههای ارتباطات و مخابرات و فاوا در رزمایش امسال مکمل یگانهای رزمی عمل کردند، به عملیاتی شدن تعدادی از تجهیزات این نیرو اشاره کرد و گفت: در رزمایش امسال نفربرهای نوسازی شده و ارتقا یافته مورد استفاده قرار گرفت. همچنین برای نخستین بار در سطح عملیاتی در جریان برگزاری رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۰ ارتش از گلوله های هوشمند توپخانه استفاده کردیم.
وی افزود: عملیاتی شدن پهپاد دوربرد تهاجمی و انتحاری «آرش» از جمله اتفاقاتی است که در جریان برگزاری رزمایش مشترک امسال انجام شد.
جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش با تاکید بر این دشمنان جرأت فکر کردن به تجاوز علیه تمامیت ارضی کشور را هم ندارند، خاطر نشان کرد: این رزمایش برای دشمنان دارای پیامهایی است که از جمله آنها میتوان به آمادگی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران به ویژه ارتش تحت فرماندهی معظم کل قوا و پشتیبانی مردم اشاره کرد.
نظر شما