به گزارش عصر دوشنبه گروه فرهنگی ایرنا از اداره کل روابط عمومی و امور بینالملل کانون، هیأت داوران مقدماتی بخش بینالملل جشنواره قصهگویی متشکل از احسان رضایی، نویسنده، مدرس نویسندگی و روزنامهنگاری و داور جایزههای داستاننویسی، اعظم قاسمیفلاورجانی، مدرس دورههای ادبیات، داور جشنوارههای قصهگویی و مدیر دپارتمان قصه در سرزمین قصههای کهن و بهاره جهاندوست،مسئول کمیته بینالملل جشنواره قصهگویی و قصهگوی بینالمللی، از میان ۱۵۰ شرکت کننده ایرانی و خارجی، ۴۰ قصهگو را برای اجرای پایانی در این بخش انتخاب کردند و ۲۱ قصهگوی خارجی و ۱۹ قصهگوی ایرانی در بخش بینالملل جشنواره قصهگویی به رقابت میپردازند.
اوشا ونکاترامان، دیواکی بهوجانگ گجره، مِهِر گِهی، نیاتی وایدیامهتا، شالینی باجاج و هِما سوبرامانیان هر پنج قصهگو از کشور هند، مارسلا سابیو از آرژانتین، نور اظهر ایشاک از مالزی، شاینا جونز از غرب آفریقا، پاتریک مُهر از سوئیس، بئاریس کوئینتانا واله از کوبا، راکوئل لوپز از اسپانیا، ورونیکا آنتی پولو از فیلیپین-کانادا، روبن کوربت از مکزیک، بالتسی تساتسی از آفریقای جنوبی، آرگین کوبین از ترکیه، احمد راشدی از عمان، رایده قرمازی از تونس، پائولا بالبی از ایتالیا، بونی فاسه اوفوگو از غرب آفریقا و حیتام شکری از مصر، قصهگویان خارجی راهیافته به بخش بینالملل جشنواره قصهگویی هستند.
همچنین کیمیا یعقوبی گودرزی، فرزانه صادقی، مهدی محمدیان و بهناز مهدیخواه هر چهار نفر از تهران، مرضیه پولادی باغبادرانی، مصطفی جعفریخوزانی و مریم سامی هر سه از اصفهان، محسن ساجدیفر، داود ریحانی و غلامرضا جهانپا هر سه از خراسان رضوی، طاهره اصفهانی از کردستان، فریده محمودی از مرکزی، فاطمه محمودی از آذربایجان شرقی، لیلا ابراهیمی از قزوین، زهرا اتحادی از یزد، افسانه بازیار از آذربایجان غربی، سوسن حیاتی و قمر غلامیان هر دو از بوشهر و آسیه رحمتی از خوزستان، ۱۹ قصهگوی ایرانی هستند که به بخش بینالملل راه پیدا کردهاند.
مرحله پایانی بیستوسومین جشنواره بینالمللی قصهگویی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان همزمان با شب یلدا برگزار میشود.
پیشنهادهایتان را به گردهمایی جهانی اسیتژ ارایه دهید
گردهمایی هنری استیژ ۲۰۲۲، فراخوان دیگری را به منظور دریافت پیشنهادهایی برای برگزاری کارگاههای آموزشی، سمینارها، سخنرانیها، میزگردها و برنامه های مشابه حرفهای منتشر کرده است.
این فراخوان در ایران از سوی مرکز ملی اسیتژ ایران (سازمان بینالمللی تئاتر برای کودکان و نوجوانان) منتشرشده و مخاطب آن تمامی دستاندرکاران هنرهای نمایشی، مدیران و پژوهشگران از همه کشورها همچنین بازیگران همه گونهها و تکنیکها، کارگردانان تئاتر، موسیقیدانان، طراحان صحنه، نمایشنامهنویسان، دانشگاهیان هنرهای نمایشی، مربیان و معلمان هنر، منتقدان تئاتر، روزنامهنگاران هنری و... هستند.
پیش از این فراخوان اصلی این رویداد بینالمللی از سوی استیژ ایران منتشر بوده بود که در آن علاقهمندان به هنرهای نمایشی به شرکت در «پروژه نسل بعدی»، دعوت شده بودند، رویدادی که از سوی سازمان بینالمللی تئاتر برای کودک و نوجوان (اسیتژ) با همکاری دوسالانه Bibu سوئد برگزار میشود و قرار است در آن تعدادی از دستاندرکاران و علاقهمندان به هنرهای نمایشی از سراسر جهان به تبادل تجربه بپردازند.
اکنون زمان شرکت در آن رویداد بهپایان رسیده اما دستاندرکاران، فراخوان دیگری برای جمعآوری پیشنهادهایی بهمنظور برگزاری کارگاههای آموزشی، سمینارها، سخنرانیها، میزگردها و برنامههای مشابه حرفهای ارایه کرده و تاکید کردهاند که این فراخوان برای اجراهای نمایشی نیست.
برگزارکنندگان این رویداد بهدنبال این هستند که این پیشنهادها بر اساس اهداف جهانی سازمان ملل متحد برای توسعه پایدار از سوی همه کشورها در جهان، ارایه شود تا بتوان با استفاده از آن پایداری اجتماعی، اقتصادی و زیستمحیطی را در زمینه هنرهای نمایشی بررسی و برانگیخته کرد.
بر اساس این فراخوان علاقهمندان میتوانند برای ثبتنام در این رویداد فرم و مدارک مورد نیاز را از سایت کانون به نشانی www.kanoonnews.ir دریافت و درنهایت تا روز ۲۹ آبان ۱۴۰۰ به نشانی assitej.intl@gmail ارسال کنند.
همچنین شماره تلفن ۰۲۱۸۴۰۱۴ داخلی ۴۰۵ برای دریافت اطلاعات بیشتر در روزهای کاری و ساعتهای اداری در اختیار متقاضیان قرار گرفته است.
یادآوری میشود این رویداد ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۱ به میزبانی سوئد برگزار میشود.
مرکز ملی استیژ ایران زیرمجموعه کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان فعالیت میکند.
نظر شما