علی اکبر قارزی روز چهارشنبه در گفتگو با خبرنگار ایرنا افزود: برداشت چغندرقند از کشتزارهای شهرستان جوین از مهرماه آغاز شده و تا اواخر آذر ادامه دارد.
وی ادامه داد: کشت چغندرقند فرصت طلایی رونق اقتصادی در جوین است و همزمان با فصل برداشت آن فعالیت کشاورزان، کارگران و ناوگان حمل و نقل آغاز می شود و چرخ کارخانه های قند و اسیدسیتریک شهرستان به حرکت در می آید.
رییس اداره جهاد کشاورزی جوین گفت: سطح زیر کشت چغندر قند در این شهرستان از چهار هزار و ۵۳۰ هکتار در سال گذشته به پنج هزار و ۲۰۰ هکتار در سال جاری افزایش یافته است.
وی افزود: شهرستان جوین مستعد کشت چغندرقند به عنوان یکی از مهمترین محصولات راهبردی است که توسعه سطح زیر کشت آن علاوه بر اشتغالزایی به خودکفایی در تولید شکر و جلوگیری از خروج ارز کمک میکند.
قارزی ادامه داد: با توجه به میانگین برداشت حدود ۵۰ تن چغندر در هر هکتار پیش بینی می شود در سالجاری ۲۶۰ هزار تن از این محصول در جوین تولید شود.
وی گفت: چغندر تولیدی در این شهرستان به کارخانه قند جوین منتقل می شود و فرآوری این محصول در کارخانههای قند با کمک اسید سیتریک انجام می شود.
وسعت زمینهای باغی و زراعی شهرستان جوین در ۳۲۰ کیلومتری غرب مشهد ۳۵ هزار هکتار و محصولات عمده آن گندم، جو و چغندرقند است.
این شهرستان ۱۲ هزار بهرهبردار در بخشهای کشاورزی، باغداری، دامپروری و طیور دارد.
نظر شما