به گزارش خبرنگار ایثار و شهادت ایرنا، رحیم نریمانی چهارشنبه در جلسه هماهنگی خاطرهنگاری از خانوادههای معظم شهدا و تاریخ شفاهی جانبازان ۷۰ درصد، اظهار داشت: خاطره نگاری از والدین شهدا موضوع بسیار مهمی است که باید همواره در دستور کار مسئولان فرهنگی قرار گیرد. اجرای این طرح میتواند کمک بزرگی به ترویج فرهنگ ایثار و شهادت باشد. ما در ادارهکل اسناد و انتشارات بنیاد شهید و امور ایثارگران، آماده همکاری با سازمانهای مختلف برای اجرای این طرح در بهترین قالب هستیم.
مدیرکل اسناد و انتشارات بنیاد شهید با تاکید بر تکریم خانواده شهدا در انجام و اجرای طرح خاطره نگاری، گفت: اگر قرار است والدین شهدا به مکانی برای مصاحبه آورده شوند باید این کار در نهایت عزت و احترام صورت گیرد. همچنین باید به گونهای برنامه ریزی شود که جانبازان سرافراز هم در ترددهایشان دچار مشکل نشوند. نکته مهم دیگر این است که برنامه ریزیها باید به گونهای باشد که این مصاحبهها به نحو شایسته از شبکههای رسانه ملی پخش شود و از ظرفیتهای موجود در این زمینه بهره کافی را ببریم.
وی با بیان اینکه این طرح ادامه خواهد داشت و در این مرحله متوقف نمیشود، اضافه کرد: قصد داریم در سال آینده مصاحبه با جانبازان ۲۵ درصد به بالا، آزادگان و همسران شهدا را اجرا کنیم. امیدوارم با عنایت شهدا بتوانیم در این مرحله از کار هم موفق باشیم و کار را به نحو شایسته انجام دهیم.
خاطره نگاری از خانوادههای معظم شهدا نیازمند روحیه جهادی است
«رسول آذرسرا» مدیرگروه معارف اسلامی شبکه پنج معاونت سیما نیز در این جلسه با بیان اینکه موضوع خاطره نگاری از والدین شهدا نیازمند توجه ویژه مسئولان فرهنگی کشور است، بیان کرد: این کار نیازمند روحیه جهادی است و امیدوارم عنایت شهدا نصیبمان شود. باید ساز و کار لازم برای پخش این مصاحبهها از شبکههای رسانه ملی در نظر گرفته شود. با این کار گام بلندی در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت بر میداریم که بسیار ارزشمند است.
نظر شما