راه‌اندازی خانه‌های خلاق در ارتقا رتبه دانشگاه رازی کرمانشاه موثر است

کرمانشاه- ایرنا- سرپرست دانشگاه رازی کرمانشاه با بیان اینکه برای تحقق ارتقا رتبه این دانشگاه باید شبانه روز تلاش کنیم و معاونت علمی و فناوری نهاد ریاست جمهوری در ترسیم نقشه راه می‌تواند به ما کمک کند، گفت: راه‌اندازی خانه‌های خلاق اقدام مؤثری برای کمک به ارتقا رتبه دانشگاه است.

به گزارش ایرنا، دکتر«محمدنبی احمدی» عصر چهارشنبه در نشست شورای دانشگاه، تقویت ارتباط دانشگاه با مسوولان عالی استان به ویژه استاندار، امام جمعه کرمانشاه و مجمع نمایندگان استان را مورد تاکید قرار داد و افزود: برای حل مشکلات دانشگاه استفاده از تمامی ظرفیت‌های استان لازم است.

وی با اشاره به جایگاه دانشگاه رازی در نظام‌ رتبه‌بندی ISC گفت: امروزه شاخص‌های مؤثر در ارتقا رتبه دانشگاه‌ها براساس پایگاه‌های معتبر رتبه‌بندی تغییر یافته و موضوعاتی از جمله ارتباط دانشگاه با صنعت، بین‌المللی ‌شدن دانشگاه‌ و درصد اشتغال دانش آموخته‌گان اهمیّت زیادی پیدا کرده است.

سرپرست دانشگاه رازی با اشاره به راهبرد دانشگاه در ارتباط با نظام‌های رتبه‌بندی افزود: در شرایط امروز باید برای دستیابی به اهداف دانشگاه برنامه‌ریزی دقیقی صورت گیرد، در دانشگاه قدم بزرگی در تنظیم برنامه راهبردی و عملیاتی برداشته شده و ضمن تشکر از دست‌اندرکاران این بخش، عملیاتی شدن این سند باید با جدیّت در سطح معاونت‌ها و دانشکده‌ها دنبال شود.

وی همچنین به موضوع حضوری‌شدن کلاس‌های دانشگاه در ترم جدید پرداخت و با تاکید بر ضرورت برنامه‌ریزی برای این مهم افزود: معاونت‌های آموزشی، دانشجویی، اداری، مالی و مدیریت منابع باید برنامه‌ریزی جامع برای فراهم کردن بسترهای حضوری شدن کلاس‌های دانشگاه را انجام دهند.

احمدی اضافه کرد: البته نباید از آموزش مجازی نیز چشم‌پوشی کنیم همچنانکه نظر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بر این است که ۲۵ درصد از شیوه ارایه آموزش‌های دانشگاهی به صورت مجازی ادامه یابد.

وی همچنین خواستار استفاده حداکثری از ظرفیت‌های جدید دانشگاه شد و افزود: رؤسای دانشکده‌ها اهتمام ویژه برای استفاده از پورتال دانشگاه را داشته باشند زیرا پورتال ویترین دانشگاه است.

وی با اشاره به فعالیت قریب به ۵۰۰ عضو هیات علمی در دانشگاه رازی افزود: معتقدیم که دانشگاه باید در استان مرجعیت داشته باشد و محل رجوع نهادهای مختلف در همه عرصه‌ها باشد.

به گزارش ایرنا، دانشگاه رازی کرمانشاه به تازگی در نظام رتبه‌بندی «یو. اس. نیوز» رتبه یازدهم را در بین دانشگاه‌های جامع کشور کسب کرد.

دانشگاه رازی کرمانشاه در بهمن ماه سال ۱۳۵۱ با عنوان دانشکده علوم توسط شادروان دکتر عبدالعلی گویا شروع به فعالیت کرد.

این مرکز در سال ۱۳۵۳ به دانشگاه رازی تغییر نام یافت، در شروع سال تحصیلی در سال ۱۳۵۱ دانشکده علوم با پذیرش ۲۰۰ دانشجو در چهار رشته فیزیک، شیمی، زیست شناسی و ریاضی موجودیت خود را اعلام کرد.

هم اکنون نزدیک به ۱۳ هزار دانشجو و ۴۶۰ هیات علمی با ۱۴ دانشکده در دانشگاه رازی کرمانشاه فعال هستند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha