ابراهیم پوریزدانی روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: از این تعداد هشت جایگاه سی ان جی در شمال و هفت جایگاه در جنوب سیستان و بلوچستان احداث خواهد شد.
وی گفت: مقرر شد به منظور قوی تر کردن شهرداری های استان از لحاظ مالی چهار جایگاه در شمال سیستان و بلوچستان در اختیار این ارگان قرار گیرد که مدت چهار ماه است ۲ مجوز برای شهرداری خاش و سازمان حمل و نقل و باربری صادر شده اما تاکنون تنها ۲۰ تا ۳۰ درصد جایگاه ساخته شده است.
مدیر شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه زاهدان افزود: همچنین به شهرداری زابل و سازمان همیاری شهرداریهای استان مجوز ساخت جایگاه سی ان جی داده شده اما هنوز اقدامی برای راه اندازی آن صورت نگرفته است.
وی بیان کرد: چهار جایگاه در شمال استان نیز در اختیار بخش خصوصی قرار گرفته که در این زمینه مشکلی وجود ندارد و امیدواریم هرچه سریعتر ساخته و راه اندازی شوند.
پوریزدانی ادامه داد: جایگاه ها باید تا بهمن ماه آماده و راه اندازی شوند در غیراینصورت مجوزها به افراد و ارگان های دیگر واگذار می شود.
وی گفت: هم اینک یک جایگاه سی ان جی در زاهدان به صورت ۲۴ ساعته و در ۲ شیفت فعالیت می کند که باید جایگاه های دیگر هرچه سریعتر راه اندازی شوند تا مردم از این تنگنای بزرگ خارج شوند.
مدیر شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه زاهدان افزود: جایگاه زاهدان می تواند به صورت همزمان به ۶ خودرو سوخت رسانی کند.
به گزارش ایرنا شرکت پخش فرآوردههای نفتی منطقه زاهدان، یکی از مناطق ۳۷ گانه شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی ایران است که با ۶۲ جایگاه عرضه سوخت، وظیفه تامین سوخت نواحی مرکزی زاهدان، زابل، خاش و سراوان در سیستان و بلوچستان را بر عهده دارد.
نظر شما