علی اصغر حجی روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: متوسط برداشت محصول پیاز از مزارع شاهرود ۵۰ تن در هکتار است.
وی با بیان اینکه روستای مزج قطب تولید پیاز در استان سمنان است، اظهار داشت: مهمترین ارقام کشت شده پیاز در شاهرود «زرگان » و محلی است که این نوع از پیاز قابلیت ماندگاری پنج ماهه در انبارها دارد.
حجی با اشاره به اینکه تولید پیاز به ازای هر هکتار ۲۰۰ نفر روز شغل ایجاد می کند، ابراز داشت: کار برداشت محصول پیاز از نیمه دوم شهریور تا نیمه آبان ماه به طول می انجامد و زمان کشت از اواخر بهمن ماه تا اواسط اسفند ماه است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شاهرود با بیان اینکه استفاده از روش های نوین آبیاری تا ۵۰ درصد مصرف آب را در مزارع کاهش می دهد، افزود: برای تجهیز سامانه های نوین آبیاری به ازای هر هکتار ۳۰ میلیون تومان بلاعوض اختصاص داده شد.
سطح زمین های زراعی شاهرود ۱۸ هزار هکتار و سطح باغ های شهرستان شاهرود هم ۱۴ هزار و ۵۰۰ هکتار است.
نظر شما