دغدغه حفظ باغات و گلایه از جوابگو نبودن شهردار در جلسه شورای شهر شیراز

شیراز- ایرنا-گلایه عضو شورای اسلامی شهر شیراز از جواب ندادن شهردار این کلانشهر به تماس و پیام این عضو شورا و لزوم تهیه دستورالعمل بازنگری شیوه آبیاری باغ ها و دغدغه حفظ این باغات از جمله مطالب مطرح شده در بیست و پنجمین جلسه ششمین دوره شورای اسلامی شهر شیراز بود.

به گزارش ایرنا، عضو شورای اسلامی شهر شیراز یکشنبه ۲۳ آبان در صحن علنی این شورا گفت: برای بررسی و طرح مسائل کاری بارها با شهردار شیراز تماس گرفتم که وی نه تماس تلفنی و نه پیامک را پاسخ نداد.
محمد فرخ زاده افزود: این رویه به مدیران دیگر شهری شیراز نیز سرایت کرده و حتی مدیران تازه منصوب شده شهرداری هم پاسخ تماس نمی دهند.
وی با بیان تذکری خطاب به شهردار شیراز و سایر مدیران شهری مبنی بر اینکه باید پاسخگوی اعضای شورا باشند، گفت: تماس اعضای شورا با شهردار و سایر مدیران شهری برای در میان گذاشتن کار شخصی نیست و قطعا فقط تماس کاری است و این مدیران موظف به پاسخگویی به اعضای شورا هستند.


بخشی از فایل صوتی سخنان فرخ زاده در جلسه علنی شورای اسلامی شهر شیراز که به صورت زنده از اینستاگرام پخش شد و هم اینک در پایگاه اطلاع رسانی این شورا در دسترس است.

بازهم باغ‌های شیراز البته باقیمانده باغ‌ها
موضوعی که در دستور کار یکشنبه ۲۳ آبان شورای شهر شیراز قرار گرفت دستورالعمل بازنگری شیوه آبیاری باغ‌های شیراز بود.
رضا محمدیان،عضو شورای شهر شیراز در این جلسه گفت: باغ های شیراز در سالیان گذشته نابود و باغشهری های جدید در اطراف شیراز ایجاد شده است.
وی ادامه داد: دلیل نابودی باغ های قدیم شیراز و ایجاد باغشهری های جدید این بوده که تاکنون مدیریت شهری شیراز اجاز نداده که نگهداری و حفظ باغ های مرکزی این شهر برای باغداران از نظر اقتصادی به صرفه باشد.

مهدی نصیری قرقانی،عضو دیگر شورای شهر شیراز در این باره گفت: نگهداری باغ های شیراز اکنون موضوعی باخت باخت است و منفعتی برای باغدار ندارد.
وی ادامه داد: باید در باغ های شیراز پروژه‌های گردشگری ایجاد شود و مجوزهایی برای استفاده از باغ ها به شهروندان داده شود تا انگیزه اقتصادی برای نگهداری این باغ‌‍ ها ایجاد شود و همچنین با روش هایی نیز نظارت برای عدم قطع درختان صورت گیرد.
وی اضافه کرد: ضروری است که باقیمانده باغ های شیراز حفظ و از نابودی آن با تعریف طرح های تشویقی جلوگیری شود.

تهیه گزارش فوری از وضعیت باغ های شیراز
رییس شورای اسلامی شهر شیراز نیز گفت: شهرداری باید سریعا گزارشی از وضعیت باغ های این شهر ارایه کند.
مهدی طاهری افزود: باغ های شیراز را می توان تجمیع کرد و فضای سبز شهری بی نظیر در مرکز شیراز ساخت که بزرگترین در نوع خود در ایران و جنوب غرب آسیا باشد.

در  این جلسه طرح کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورا، درباره الزام شهرداری به تهیه دستورالعمل بازنگری شیوه آبیاری باغ های شیراز با حضور ۱۳ نفر اعضای شورا بررسی شد و به تصویب رسید.
بر این اساس شهرداری شیراز مکلف شد نسبت به تهیه دستورالعمل بازنگری شیوه آبیاری باغ های شیراز اقدام کند و نتیجه را طی گزارشی ظرف مدت یک ماه به شورای اسلامی شهر شیراز ارائه دهد.

عضو شورای شهر شیراز: شهردار و مدیران شهرداری جواب تماسم را بدهند

تعریف ابرپروژه و ریز پروژه عمرانی بدون پول بی معنی است
رییس کمیسیون عمران شورای اسلامی شهر شیراز در ادامه این جلسه گفت: ۶۸ ابر پروژه و ریز پروژه عمرانی در شیراز توسط شورای کنونی تعریف و سیاست گذاری شده است.
علیرضا اسکندری افزود: بدون داشتن منابع مالی، تیم اجرایی و مدیریت مناسب،  امکان ساخت هیچ کدام از این پروژه‌ها نیست و باید اولویت را به تکمیل پروژه‌های عمرانی نیمه تمام گذاشت و در کنار این رویکرد منابع درآمدی جدید برای شروع پروژه های تازه تعریف شود.
وی ادامه داد: در حال حاضر هیچ پروژه‌ای در حد و اندازه کلان شهر شیراز در حال اجرا نیست باوجود اینکه ظرفیت لجستیکی و نیروی انسانی سازمان عمران شهرداری شیراز بسیار بالا است.
رئیس کمیسیون عمران شورای شهر شیراز گفت: اگر قرار است پروژه های عمرانی زیر ساخت این شهر متحول شود بایستی از این ظرفیت استفاده شود تا هم شاهد کاهش هزینه های اجرا بود و همچنین توان مهندسی شهر نیز تقویت شود.

عضو شورای شهر شیراز: شهردار و مدیران شهرداری جواب تماسم را بدهند
مدیرعامل مجمع خیرین شهرساز و فرهنگ ساز:  ۵۷۰ هزار قلم کالا توسط شیرازی‌ها
به سراهای فرهنگ مهربانی اهدا شد

مدیر عامل مجمع خیرین شهرساز و فرهنگساز شیراز نیز در جلسه این هفته شورای شهر ضمن ارایه گزارشی از شکل گیری و فعالیتهای این مجمع گفت: شهروندان شیرازی تاکنون بیش از ۵۷۰ هزار قلم کالا را برای کمک به افراد نیازمند به سراهای فرهنگ مهربانی اهدا کرده اند.
عبدالرضا دستغیب افزود: امروز موضوع اصلی فرهنگ‌سازی است  که در این رابطه سراهای فرهنگ مهربانی فعالیت خود را آغاز کرده و تاکنون ۵۷۰هزار قلم کالا شامل البسه ،دارو و کتاب و موارد دیگر توسط مردم و برای کمک به نیازمندان به این سراها اهدا شده است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha