مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها: تکمیل فرودگاه گناباد در اولویت است

مشهد- ایرنا- مدیر عامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران گفت: تکمیل طرح فرودگاه گناباد در اولویت طرحهای فرودگاهی خراسان رضوی است.

سیاوش امیرمکری روز دوشنبه در نشست کنترل پروژه فرودگاه گناباد در مشهد افزود: تکمیل پروژه‌های نیمه تمام فرودگاهی با جدیت دنبال می‌شود که تکمیل فرودگاه گناباد یکی از پروژه‌های مورد تاکید است.
محمد صفایی نماینده مردم گناباد در مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست گفت: برای تکمیل فرودگاه گناباد آمادگی هر گونه همکاری را داریم.
در این نشست کنترل پروژه فرودگاه گناباد، میزان پیشرفت و بررسی تسریع در تکمیل این فرودگاه مورد بررسی قرار گرفت.
همچنین امروز مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها از پروژه‌های احداث محل یخ زدایی و توسعه ترمینال فرودگاه مشهد نیز بازدید کرد.
فرودگاه گناباد با پیشرفت فیزیکی بیش از ۷۰ درصدی در حال اجراست و افزون بر ۵۰۰ میلیارد ریال برای ساخت آن هزینه شده است که با نظرداشت تحولات اقتصادی و افزایش هزینه‌ها، ارزش امروز سرمایه صرف شده برای این طرح بالغ بر ۲ هزار میلیارد ریال است.
این فرودگاه به وسعت ۲ هزار و ۵۰۰ هکتار و دارای ۲ هزار و ۷۰۰ متر باند به عرض ۶۰ متر است و تا فرودگاه مشهد ۲۷۰ کیلومتر، تا فرودگاه سبزوار ۳۰۰ کیلومتر و تا فرودگاه بیرجند ۲۱۸ کیلومتر فاصله دارد که پس از راه اندازی، سومین فرودگاه استان خراسان رضوی بعد از مشهد و سبزوار خواهد شد و مناطق جنوبی این استان را پوشش خواهد داد.  
با راه اندازی فرودگاه گناباد علاوه بر شهروندان گنابادی، ساکنان شهرستان‌های جنوبی استان خراسان رضوی از جمله رشتخوار، مه‌ولات، بجستان و خواف و شهرهای فردوس، سرایان، خضری و دشت بیاض در شمال استان خراسان جنوبی نیز از ظرفیت این فرودگاه استفاده می کنند و پیش‌بینی می‌شود سالانه بالغ بر ۹۰۰ هزار نفر جمعیت ساکن این مناطق از مزایای آن بهره مند شوند.
مراحل اجرایی ساخت فرودگاه گناباد از سال ۱۳۷۲ آغاز شد و تا سال ۱۳۸۳ فقط باند خاکی آن اجرا شد و از آن زمان تا ابتدای سال ۱۳۹۵ بتن ریزی و تکمیل پهنای باند فرودگاه به اتمام رسید.
مرحله دوم ساخت فرودگاه گناباد شامل پایانه آن نیز تیرماه ۱۳۹۴ از طریق مناقصه به پیمانکار واگذار شد و از شهریور این سال گودبرداری و بتن ریزی سالن فرودگاه انجام شد و روند احداث آن طی سه سال گذشته افزایش یافت و این مساله موجب شد طرحی که ۲۵ سال با پیشرفت بسیار اندک پیش می رفت، سرعت گیرد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha