الیاس تاج الدینی روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: این استان در تامین کودهای ازته مشکلی ندارد و در انبارها به اندازه نیاز موجود است و در زمان کشت در سطح استان توزیع خواهد شد.
وی اظهار داشت: کودهای فسفاته و پتاسه که زمین های کشاورزی به آن نیاز شدیدی دارند به دلیل قیمت بالایی که دارد، کشاورزان استقبال کمی می کنند.
تاج الدینی بیان کرد: اما چون این کودها کودهای پایه هستند توصیه می شود کشاورزان از این کودها برای افزایش عملکرد و استحکام و مقاومت محصولات در برابر سرما از این کودها استفاده کنند.
وی عنوان کرد: کودهای ازته ، فسفاته و پتاسه در سطح استان در انبارها به اندازه کافی وجود دارد و کشاورزان از این جهت نگران نباشند.
یک هزار هکتار از مزارع کهگیلویه و بویراحمد پاییز سال ۱۳۹۹ زیرکشت گندم رفت که ۷۸ هزار هکتار آن مزارع دیم بوده است.
سال زراعی گذشته بیش از ۳۰ هزارو ۵۰۰ تن گندم از کشاورزان این استان خریداری شد که نسبت به سال قبل از آن ۵۰ هزار تن کاهش یافته بود.
مهمترین دلیل کاهش برداشت گندم در سال زراعی گذشته کاهش بارش های برف و باران اعلام شد.
۲۷۰ هزار هکتار زمین کشاورزی در کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد که ۱۶۰ هزار هکتار آن زراعی است.
بیش از ۱۶۰ هزار هکتار زمین کشاورزی در کهگیلویه و بویراحمد زیر کشت محصولاتی مانند غلات، حبوبات، نباتات صنعتی، سبزیجات، محصولات جالیزی و نباتات علوفه ای می رود.
بر اساس آخرین گزارش سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد از این سطح زیر کشت سالانه بیش از ۴۸۰ هزار تُن محصول برداشت می شود.
نظر شما