مهرداد حسن زاده عصر دوشنبه در جمع خبرنگاران افزود: در مجموع حدود سه هزار واحد مسکونی بین ۲۰ تا ۸۰ درصد در مناطق زلزله زده فین دچار آسیب شده اند که ۱۰ گروه کارشناسی فنی از بنیاد مسکن استان هرمزگان برای ترمیم، بازسازی و تعمیر این واحدها به مناطق زلزله زده اعزام شده اند.
وی بیان داشت: همچنین اسکان اضطراری مردم در روستاهای کانون زلزله در بخش فین شهرستان بندرعباس با برپایی چادر آغاز شده است
مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان خاطرنشان کرد: برق بیشتر روستاهای مناطق زلزله زده بخش فین بندرعباس نیز که دچار قطعی شده بود، هم اکنون وصل شده است.
طبق برآورد صورت گرفته زمین لرزه ۶.۴ و ۶.۳ دهم ریشتری روز گذشته، به واحدهای مسکونی و زیرساخت های این استان هفت هزار میلیارد ریال خسارت زده است.
تاکنون ۲ هزار و ۵۰۰ تخته چادر جهت اسکان اضطراری در مناطق زلزله زده استان هرمزگان توزیع شده است و ۵۰۰ تخته چادر دیگر نیز طی امروز دوشنبه توزیع خواهد شد.
معاون اول رییس جمهوری، رییس سازمان مدیریت بحران کشور، وزیر نیرو و بهداشت و درمان، مهدی دوستی استاندار هرمزگان و دیگر هیات همراه شب گذشته تا سحرگاه از مناطق زلزله زده روستاهای بخش فین و بندرعباس بازدید و به صورت میدانی وضعیت را بررسی کردند.
محمد مخبر در ادامه بازدید از مناطق زلزله زده هرمزگان با حضور در بیمارستان شهید محمدی بندرعباس در سحرگاه دوشنبه از مصدومان زمین لرزه های ۶ و چهار دهم و ۶ و سه دهم ریشتری فین عیادت و با آن ها به گفت و گو پرداخت. وی همچنین از کمپ اضطراری مستقر در ورزشگاه خلیج فارس بازدید کرد.
مخبر از آخرین وضعیت راههای شمال بندرعباس و مناطق زلزله زده فین به صورت میدانی بازدید کرد و از تلاش نیروهای امدادی و خدماتی برای خدمت رسانی به مردم قدردانی کرد.
همچنین آخرین وضعیت زیرساختی مقابله با بحران استان هرمزگان نیز در ستاد پیشگیری هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان با حضوری مخبر پیگیری شد.
مرکز لرزهنگاری موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران بر اساس اطلاعات شبکههای لرزهنگاری وابسته به این مرکز اعلام کرد: از ساعت ۱۵:۳۷ بیست و سوم تا ساعت ۹ صبح بیست و چهارم آبان ماه ۱۴۰۰ تعداد ۶۳ زمین لرزه در حوالی شهر فین واقع در استان هرمزگان ثبت شده است.
به گزارش خبرنگار گروه علم و آموزش ایرنا و بر اساس اعلام موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران زمین لرزه ای به بزرگای ۶.۴ در مقیاس امواج درونی زمین در ساعت ۱۵ و ۳۷ دقیقه و ۴ ثانیه و در عمق ۱۵ کیلومتری از زمین و زلزله دیگری با بزرگای ۶.۳ در ساعت ۱۵ و ۳۸ دقیقه و ۳۸ ثانیه، به فاصله یک دقیقه در عمق ۱۵ کیلومتری زمین روز یکشنبه ۲۳ آبان ماه استان هرمزگان را لرزاند.
همچنین پس از آن ۶۱ پسلرزه به بزرگای بین ۳ تا ۵ در مقیاس امواج درونی زمین در این منطقه از جنوب کشورمان رخ داد.
طبق آخرین اطلاعات مرکز لرزهنگاری موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران، از این ۶۱ پسلرزه، ۹ پسلرزه با بزرگای بین ۴ تا ۵، ۳۰ پسلرزه با بزرگای بین ۳ تا ۴ و ۲۲ پسلرزه با بزرگای کمتر از ۳ در مقیاس امواج درونی زمین در استان هرمزگان رخ داده است.
این مرکز اعلام کرد که روز گذشته و در پی وقوع دو زلزله اصلی در منطقه هرمزگان، زلزله ای با بزرگای بین ۵ تا ۶ در مقیاس امواج درونی زمین رخ نداده است.
نظر شما