۲۵ آبان ۱۴۰۰، ۹:۴۵
کد خبرنگار: 2111
کد خبر: 84542093
T T
۵ نفر

برچسب‌ها

ورود شرکت سیمان کردستان به مرحله سودهی و ۲ خبر کوتاه از کردستان

سنندج - ایرنا - ورود شرکت سیمان کردستان به مرحله سودهی، اصلاح شبکه برق چهار شهر کردستان و هزینه شدن سه میلیارد ریال برای طرح های عمرانی بخش ننور بانه از جمله سه خبر کوتاه استان کردستان است.

مدیر عامل شرکت سیمان کردستان روز سه‌شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این کارخانه از فاز زیان دهی خارج شده و اکنون به مرحله سود دهی ورود پیدا کرده است.

رضا نیک پور گفت: در آستانه مجمع عمومی سالیانه این شرکت از سود مناسبی برخودار است و  سیمان کردستان با پوشش زیان انباشته ۶۵۰ میلیارد ریالی و تقسیم سود بعداز پنج سال با نماد " سکرد " از فاز زیان دهی خارج شد.

وی افزود: سیمان کردستان با تسویه همه بدهی‌های بانکی خود و با پوشش زیان انباشته سال‌های گذشته، به سوددهی رسیده و موفق به دریافت گزارش مطلوب حسابرسی شده است، این شرکت در سال مالی منتهی به شهریور ۱۴۰۰ موفق به ثبت سود تحقق یافته (EPS) ۳۶۰ ریالی پس از کسر زیان انباشته شده است که با توجه به روند فعلی شرکت، پیش بینی سودآوری دو برابری برای سال جاری دارد.

نیک پور بیان کرد: سیمان کردستان با شکستن رکورد صادرات سیمان در ماه، صادرکننده برتر استان کردستان در سال ۱۳۹۹ انتخاب شد و در سال جاری نیز نامزد کسب این عنوان است، همچنین واحد نمونه ملی و واحد نمونه کارگری استان کردستان و نیز کسب عنوان کارآفرین برتر کشور در سال ۱۴۰۰ از دیگر دستاوردها و افتخارات کسب شده سیمان کردستان در سال جاری است.

مدیر عامل سیمان کردستان تصریح کرد: در سال گذشته با انجام تعمیرات اورهال اساسی در خط تولید و راه اندازی خط دو آسیاب سیمان پس از حدود ۳۰ ماه توقف که به علت تحریم‌ها و عدم همکاری شرکت سازنده صورت گرفته بود، توسط کارشناسان شرکت انجام شد و در نوع خود بی نظیر بود، ظرفیت خط تولید از ۲۴۵۰ تن در روز به ۲۸۵۰ تن رسید که این افزایش ظرفیت، اثرات خود را در عملکرد و راندمان تولید نشان خواهد داد.

نیک پور ادامه داد: سیمان کردستان با خرید معدن گچ به ارزش سه میلیارد ریال و با ذخیره‌ای بالغ بر نیم قرن نیاز کارخانه، در زمینه تامین مواد اولیه تولید به خوداتکایی رسیده و نگرانی در این خصوص وجود ندارد، از جمله برنامه‌های در دست اقدام برای سال بعد می‌توان به افزایش ۵۰ درصدی ظرفیت ناوگان حمل و نقل شرکت و اخذ مجوز حمل و نقل سراسری اشاره کرد.

همچنین تاسیس خط 2 کارخانه آهک و نیز انجام پروژه بهبود خط تولید که در نتیجه آن ظرفیت تولید روزانه به بیش از ۳۰۰۰ تن خواهد رسید، از برنامه‌های سال آینده سیمان کردستان است.

شهرستان ۸۹ هزار نفری بیجار در ۱۴۲ کیلومتری شرق شهر سنندج مرکز استان کردستان قرار دارد.

شبکه برق چهار شهر کردستان اصلاح و بهسازی شد

 معاون برنامه ریزی و مهندسی شرکت توزیع نیروی برق کردستان گفت: تاکنون شبکه فشار ضعیف برق شهری و روستایی شهرستان کامیاران و بخش شهری شهرستان‌های سروآباد، دهگلان و دیواندره به کابل خودنگهدار تبدیل شده است.

فاتح عبدی اظهار داشت: براساس برنامه ریزی صورت گرفته، امسال قرار است شبکه برق شهری و روستایی شهرستان سنندج، بخش شهری مریوان و روستایی دهگلان نیز به کابل خودنگهدار تبدیل شود.

وی اضافه کرد: از ابتدای امسال تاکنون ۸۵۰ کیلومتر شبکه فشار ضعیف برق با یک هزار و ۳۶۵ میلیارد ریال هزینه، اصلاح و بهسازی شده است و تا پایان سال جاری به ۲ هزار کیلومتر خواهد رسید.

معاون برنامه ریزی و مهندسی شرکت توزیع نیروی برق کردستان افزود: تاکنون در مجموع سه هزار و ۲۲ کیلومتر شبکه برق در کردستان به کابل خودنگهدار تبدیل شده که یک هزار و ۲۰۴ کیلومتر آن مربوط به سال قبل بوده است و یک هزار و ۱۹۵ میلیارد ریال برای آن هزینه شد.

عبدی مهمترین راه مقابله با سرقت سیم را اصلاح و بهسازی شبکه و تبدیل آن به کابل خودنگهدار اعلام کرد و گفت: قرار است امسال برق ۴۲۰ روستا اصلاح و بهسازی شود که هزینه بالایی نیز خواهد داشت.

وی اظهار داشت: هدف از تبدیل شبکه فرسوده و فشار ضعیف برق به کابل خودنگهدار، ضریب امنیتی بالا، کاهش تلفات، تامین برق پایدار، نوسازی شبکه، بهبود مبلمان شهری و روستایی، طول عمر طولانی شبکه (۳۰ تا ۴۰ سال) کاهش سرقت و جمع آوری انشعابات غیرمجاز است.

در حال حاضر ۷۰۰ هزار مشترک در بخش‌های مختلف اداری، خانگی، تجاری، صنعتی و کشاورزی از خدمات شرکت برق کردستان بهره‌مند هستند.

بیش از سه میلیارد ریال در طرح های عمرانی بخش ننور بانه هزینه شد

بخشدار ننور بانه گفت: امسال ۲ میلیارد و ۶۰۰ میلیون ریال از محل اعتبارات شهرستانی و یک میلیارد و ۵۰ میلیون ریال از محل مشارکت های مردمی در زمینه عمرانی بخش ننور بانه هزینه شد.

سید عارف رحمانی روز در نشست با مردم روستاهای هفتاش، بیاندره و وزمله با بیان اینکه مشارکت های مردمی بار سنگین هزینه های عمرانی را کاهش داده اظهار داشت: در روستاهای بخش ننور امسال یک هزار و ۹۵۰ متر مربع بتن ریزی معابر، ۱۵۵ متر دیوار کشی در روستای این بخش اجرا شد.

وی با بیان اینکه بخش ننور به دلیل داشتن مناطق بکر، آثار تاریخی و روستاهای قدیم ظرفیت های زیاد برای جذب توریسم دارد ادامه داد: وجود قرآنی تاریخی و جاذبه های طبیعی گردشگری در روستاهای هفتاش بخش نور زمینه را برای توسعه گردشگری فراهم کرده و در این راستا ساختمان موزه این روستا نوسازی شد.

رحمانی به مشکلات روستاهای بخش ننور بانه اشاره کرد و اظهار داشت: مهمترین مشکلات روستاییان در این بخش نبود آب سالم بهداشتی، سیستم فاضلاب کشی مناسب، جاده های نامناسب، آنتن دهی تلفن همراه و اینترنت است.

وی اضافه کرد: تاکنون ۱۵ درصد روستاها از آنتن  دهی موبایل، ۷۰ درصد روستاها پوشش اینترنت و ۲۰ روستاهای این بخش از تلفن ثابت برخودار هستند.

بخشدار ننور بانه گفت: جاده سیرانبند بانه یکی شاهراه های تجاری استان کردستان، منطقه ویژه اقتصادی و منطقه آزاد بانه- مریوان در بخش ننور واقع شده که زمینه برای توسعه عمرانی و اقتصادی در این بخش فراهم کرده است.

وی اضافه کرد: با توجه به موقعیت جغرافیایی و تجاری روستاهای این بخش به اعتبارات و امکانات بیشتری نیاز دارد تا توسعه عمرانی و تجاری در این منطقه هماهنگ شود.

مرکز بخش ننور شهر بوئین در هفت کیلومتری شهر بانه واقع شده و این بخش ۹ هزار نفر جمعیت دارد.

شهرستان مرزی بانه با ۱۵۸ هزار نفر در ۲۷۰ کیلومتری سنندج مرکز استان واقع شده است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha