امیر ستودهفر روز سهشنبه در بازدید از کتابخانههای عمومی تکاب با تبریک هفته کتاب و کتابخوانی و روز کتابدار با تاکید بر توسعه فعالیت ناشران بومی و نویسندگان، شاعران و مولفان بومی این شهرستان اظهار داشت: با توجه به فعالیت اولین انتشاراتی که توسط یکی از بانوان فرهنگی در این شهرستان راهاندازی و اقدام به انتشار کتاب میکند، ادارات و دستگاههای فرهنگی باید از این فعالیت حمایت کنند.
وی با بیان اینکه باید تلاش شود تا کتابخوانی به فرهنگ غالب جامعه تبدیل شود اظهار داشت: برای افزایش سرانه مطالعه در جامعه و علاقهمندی کودکان و نوجوانان به کتابخوانی باید روشهای سنتی ترویج کتابخوانی تغییر یابد و از شیوههای جدید در این زمینه استفاده شود.
فرماندار تکاب بیانکرد: توجه به امر کتابخوانی به ویژه در میان کودکان و نوجوانان با توجه به توسعه فضای مجازی در جامعه باید جدی گرفته شود چرا که تعالی کشور از این مسیر میگذرد.
ستودهفر با بیان اینکه نخبگان تکابی و بزرگان فرهنگ و ادب و علم این شهرستان معرفی و از دانش آنان استفاده شود، ادامه داد: انجمن کتابخانههای عمومی، اداره های فرهنگ و ارشاد اسلامی، آموزش و پرورش و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در زمینه ترویج کتابخوانی و فعالیتهای فرهنگی هماهنگ و منسجم عمل کنند.
وی اضافهکرد: مسابقههای کتابخوانی در سطوح مختلف جامعه و رده های سنی با جوایز و مشوقهای خوب برگزار و برنامههای فرهنگی و کتابخوانی در مجوعه میراث جهانی تخت سلیمان برگزار شود.
فرماندار تکاب با اشاره به اینکه خیّران مدرسهساز به سمت کتابخانه سازی نیز تشویق و هدایت شوند گفت: شهرداری و شورای شهر تامین زمین برای احداث کتابخانه عمومی را پیگیری کنند.
تکاب با ۸۱ هزار نفر جمعیت در جنوب آذربایجانغربی واقع شده و چهار واحد کتابخانه عمومی دارد.
نظر شما