به گزارش ایرنا این تفاهمنامهها روز چهارشنبه در بیست و دومین نشست ستاد توسعه خاوران به امضای "حمید ملانوری" استاندار خراسان جنوبی و سرمایهگذاران طرحها رسید که با اجرای آنها زمینه اشتغال ۴۰۰ نفر در شهرستانهای نهبندان و خوسف فراهم میشود.
طرح ایجاد واحد تولیدی انواع کاشی، سرامیک و پرسلانهای نانو پولیش و اسلپ با سرمایهگذاری ۷۰۰ میلیارد تومان یکی از این ۲ تفاهمنامه است که دوره اجرای طرح در شهرستان خوسف ۲۴ ماه و اشتغالزایی آن ۳۰۰ نفر خواهد بود.
تفاهمنامه دیگر مربوط به اجرای فاز دوم تولید کنسانتره آهن در شهرستان نهبندان است که در ادامه فاز اول اجرا میشود.
بخش خصوصی ۱۱۳ میلیارد تومان برای اجرای این طرح در مدت ۱۲ ماه سرمایهگذاری میکند و برای ۱۰۰ نفر اشتغالزایی به همراه دارد.
۲۵ تفاهمنامهای که تاکنون در ستاد توسعه خاوران منعقد شده، ۵۹ هزار و ۴۵۲ میلیارد ریال سرمایهگذاری و ۹ هزار و ۷۳۰ نفر اشتغالزایی به همراه داشته است.
ستاد توسعه خاوران با هدف بهکارگیری همه ظرفیتهای بخش دولتی و خصوصی در فضایی همافزا برای دستیابی به توسعه پایدار، همهجانبه و متوازن خراسان جنوبی، ۱۷ دی ۹۹ با حضور استاندار، نمایندگان مردم استان در مجلس شورای اسلامی و جمعی از مسوولان استانی در محل استانداری به طور رسمی راهاندازی و از سند توسعه خاوران هم رونمایی شد.
ستاد توسعه خاوران از ابتدای امسال فعالیت جدی و اجرایی خود را آغاز کرد و صدور مجوز بینام سرمایهگذاری اولین بار در کشور از دستاوردهای این ستاد بوده است.
پنج کمیته تخصصی شامل «کمیته شناسایی و جذب نخبگان، فعالان و افراد موثر در حوزه سرمایهگذاری»، «کمیته شناسایی فرصتها و مزیتهای سرمایهگذاری در استان»، «کمیته شناسایی و جذب سرمایهگذاران بخش خصوصی»، «کمیته اطلاعرسانی و فرهنگسازی» و »کمیته پایش و ارزیابی عملکرد» ذیل ستاد توسعه خاوران فعالیت میکنند و دبیرخانه این ستاد در معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان جنوبی مستقر است.
طرح راهاندازی "ستاد توسعه خاوران" اوایل امسال به عنوان طرح الگویی از سوی وزارت کشور به استانها ابلاغ شد و رییس جمهوری نیز در سفر اخیر به خراسان جنوبی از تشکیل و فعالیت این ستاد اظهار رضایت کرد.
نظر شما