«وهب مختاران» روز چهارشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا با اشاره به اینکه مرکز آموزش بین کارگاهی نظام مهندسی استان همدان در راستای توسعه آموزش های مهارتی و کسب تجربه در محیط کسب و کار واقعی راه اندازی شده است، افزود: ایجاد مراکز آموزش بین کارگاهی در واحدهای تولیدی و صنعتی با برگزاری دوره های مهارتی و علمی کوتاه مدت برای جذب افراد به بازارکار ضرورتی اجتناب ناپذیر است.
وی اظهار داشت: راه اندازی و فعالیت این مرکز با حضور یک هزار و ۵۰ عضو فعال نظام مهندسی، زمینه ایجاد اشتغال برای ۳۰۰ نفر را در استان همدان فراهم کرده است.
وی همچنین از افتتاح مرکز آموزش بین کارگاهی شرکت راه و ساختمانی سراوک در استان همدان خبر داد و اظهار داشت: ارائه آموزش مهارت های فنی و حرفه ای در شرایط فعلی مبتنی بر نیاز روز و بازار کار تعریف می شود.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان همدان، ظرفیت ایجاد اشتغال در این کارگاه را ۱۴۰ نفر پیش بینی کرد و افزود: مهارت آموزی یکی از عوامل موثر در ایجاد فرصت های شغلی پایدار و مولد است.
مختاران با اشاره به اهمیت آموزش های مهارتی در محیط واقعی کسب و کار، گفت: ارائه آموزش های مهارتی در محیط واقعی کار به دلیل ارتباط مستقیم با بازار کسب و کار از موثرترین شیوه ها در بحث حرفه و مهارت آموزی محسوب می شود.
اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان همدان دارای ۲۲ مرکز آموزش دولتی و ۱۹۸ آموزشگاه خصوصی فعال در راستای مهارت آموزی برای ایجاد فرصت های شغلی در بازار کار است.
نظر شما