سفرهای شهرستانی استاندار فارس؛‌ آغاز از محروم‌ترین‌ها
سفر استاندار فارس به قیروکارزین/ بازدید از سد سلمان فارسی

شیراز- ایرنا- هیات دولت سیزدهم ۲۲ مهرماه ۱۴۰۰ در هفتمین سفر استانی خود به استان فارس سفر کرد و به فاصله اندکی از آن، ۲۸ مهرماه سفرهای استاندار به عنوان مقام ارشد اجرایی استان به شهرستان‌ها آغاز شد تا حلقه تکمیلی بر تلاش دولت سیزدهم برای از میان برداشتن موانع و مشکلات فراروی مردم باشد.

محمد هادی ایمانیه تنها ۱۶ روز پس از تصدی مسئولیت استانداری فارس، تصمیم به آغاز سفرهای شهرستانی خود گرفت تا از نزدیک در جریان مشکلات و موانع توسعه این شهرستان‌ها قرار گیرد.
شهرستان‌های استان فارس پیش از این همزمان با سفر استانی دولت، میزبان نمایندگان ویژه رئیس‌جمهوری بودند که از نزدیک مسائل و مشکلات مناطق مختلف را به دولت منتقل کردند تا در تصمیم‌گیری‌ها برای آبادانی استان لحاظ شود.
استاندار فارس که بر این باور است " استان فارس را به اشتباه منطقه ای برخوردار به شمار می‌آورند در حالی که این استان دارای محرومیت های زیادی است"، سفرهای شهرستانی خود را ۲۸ مهرماه آغاز کرد و تاکنون به شهرستان‌های کوه‌چنار، کازرون، ممسنی، رستم، قیروکارزین و خرامه سفر کرده است.

سفرهای شهرستانی استاندار فارس؛‌ آغاز از محروم‌ترین‌ها



محروم‌ترین‌ها در گام نخست
ایمانیه در توییتی در پایان سفر به شهرستان خرامه تصریح کرد: سفرهای شهرستانی با محروم‌ترین‌ها شروع شده است. در راستای ارتباط مستقیم و در جریان قرار گرفتن مشکلات مردم، در ادامه‌ سفرهای شهرستانی به خرامه سفر کردم. مصوبه سفر ریاست جمهوری در خصوص تسریع انتقال آب سد درودزن به خرامه، بخش قابل توجهی از مشکلات مردم منطقه را رفع می‌کند.
این توییت استاندار فارس درباره سفرهای شهرستانی بیانگر عملی دیدگاه وی بود که قبلا گفته است: محرومین صاحبان اصلی انقلاب و نظام جمهوری اسلامی هستند.

رسیدگی به مشکلات مهم در سفر نخست، دیدار با مردم در سفر دوم
از منظری دیگر، سفرهای شهرستانی استاندار فارس به تاسی از حضور رئیس‌جمهوری اسلامی ایران در میان مردم، گویای عزم و اراده دولت سیزدهم برای گشودن موانع فراروی آنها است.
سخنان ایمانیه گویای تداوم برنامه سفر به شهرستان‌های استان فارس است تا جایی که دور دوم این سفرها نیز پیش بینی شده است.
استاندار فارس جمعه ۲۸ آبان در حاشیه نخستین برنامه ملاقات عمومی خود با مردم شیراز در مسجد وکیل شیراز گفت: در دور اول سفر های شهرستانی رسیدگی به مشکلات مهم و پروژه های موثر در دستورکار قرار دارد.
وی افزود: تلاش می‌کنیم در دور دوم سفرهای شهرستانی، برنامه ملاقات عمومی با مردم نیز مورد توجه قرار گیرد، چرا که بر اساس فرمایشات امیرالمومنین(ع) مدیران باید برخی اوقات بدون واسطه پاسخگوی مطالبات مردم باشند.

سفرهای شهرستانی استاندار فارس؛‌ آغاز از محروم‌ترین‌ها
شورای اداری شهرستان کوه‌چنار

شهرستان نوپا و محروم، سرآغاز سفرهای شهرستانی
استاندار فارس ۲۸ مهرماه ۱۴۰۰ در نخستین سفر شهرستانی خود پس از تصدی جایگاه مدیریت ارشد استان، مسائل و مشکلات شهرستان کوه‌چنار را از نزدیک بررسی کرد. این شهرستان مهرماه ۱۳۹۸ با مصوبه هیات وزیران شکل گرفته است و شهرستانی نوپا و محروم محسوب می‌شود.
بازدید از روند اجرا محور دشت ارژن - تنگ ابوالحیات، نخستین برنامه این سفر یک روزه بود. استاندار فارس در جریان این بازدید به پیشرفت ۸۶ درصدی این پروژه اشاره‌کرد و افزود: بزرگراه دشت ارژن – تنگ ابوالحیات به طول ۲۱ کیلومتر در حال احداث است و در این مسیر دو تونل و ۵ پل وجود دارد.
به دستور ایمانیه، مقرر شد عملیات اجرایی این پروژه تا پایان دی ماه ۱۴۰۰ به پایان برسد.
آبرسانی به سه روستای کنده‌ای، دوسیران و باغستان ابوالحیات از دیگر مواردی بود که استاندار فارس پس از بازدید میدانی در خصوص آن تصمیم گرفت.
براساس دستور ایمانیه در جلسه شورای اداری شهرستان مقرر شد این سه پروژه تا پایان اردیبهشت ماه ۱۴۰۱ به بهره برداری برسد.
درخواست شهرداری نودان برای الحاق بخشی از زمین‌های محدوده این شهر نیز به تایید شورای اداری رسید.
استاندار فارس همچنین با الحاق ۹ هکتار از اراضی محدوده شهر نودان برای استفاده در طرح اقدام ملی مسکن موافقت کرد.
مشکلات تاسیسات و تجهیزات ناحیه صنعتی قائمیه از دیگر مواردی بود که ایمانیه به بررسی آن پرداخت و برنامه زمان بندی برای جا به جایی چاه آب و همچنین تامین برق و گاز در این ناحیه مشخص شد.
 استاندار فارس، تامین زمین برای ایجاد مجتمع اداری در این شهرستان را الزامی دانست و دستور داد تا دو ماه آینده جانمایی این مجتمع انجام شود تا هر یک از ادارات دولتی مکان مناسبی در اختیار داشته باشند.
 تعیین تکلیف محل دفن زباله برای شهرهای قائمیه، نودان و نورآباد طی یک ماه آینده، طراحی شبکه فاضلاب قائمیه، شبانه روزی شدن درمانگاه شهر نودان و برق رسانی به جاده شیراز-نودان از دیگر مصوبات جلسه شورای اداری در شهرستان کوه‌چنار بود.
ایمانیه ابراز امیدواری کرد با توجه به ظرفیت‌های موجود در این شهرستان شاهد توسعه روز افزون این منطقه در سایه همدلی مردم و مسئولان باشیم.

سفرهای شهرستانی استاندار فارس؛‌ آغاز از محروم‌ترین‌ها
بازدید استاندار فارس از سایت نفتی خشت و کنار تخته در شهرستان کازرون

یاری یاوران انقلاب
سفر به شهرستان کازرون که مردم آن در جریان مبارزات انقلاب اسلامی، تاریخ ساز شدند، دومین برنامه استاندار فارس در سفرهای شهرستانی بود که خود گویای توجه مقام ارشد اجرایی استان به یاری یاوران انقلاب  که از محرومیت‌هایی رنج می‌برند بود.
ایمانیه ۲۹ مهرماه درباره تامین آب کشاورزی و شرب شهر خشت، گفت: باتوجه به اینکه بخشی از آب منطقه «خشت» و «کنارتخته» به سمت استان بوشهر روانه می‌شود درصدد هستیم با جلب موافقت وزارت نیرو و مسوولان استان همجوار، آب مورد نیاز استان بوشهر از طریق احداث آب‌ شیرین‌کن و سدهای جدید این استان تامین گردد تا منطقه خشت و کنارتخته از آبرسانی به استان بوشهر معاف شوند.
ایمانیه در ادامه سفر به شهرستان کازرون و بازدید از پروژه های این منطقه با اشاره به اینکه مرکز درمان‌ بستر ، «بالاده» در سال جاری تکمیل خواهد شد اظهار امیدواری کرد این مجموعه درمانی با پیگیری‌های صورت‌گرفته  تا سال آینده مورد بهره‌برداری قرار گیرد.
استاندار فارس درباره  تامین آب کشاورزی و شرب شهر خشت، گفت: باتوجه به اینکه بخشی از آب منطقه «خشت» و «کنارتخته» به سمت استان بوشهر روانه می‌شود درصد هستیم  با جلب  موافقت وزارت نیرو و مسوولان استان همجوار،  آب مورد نیاز  استان بوشهر از طریق احداث آب‌ شیرین‌کن و سدهای جدید این استان  تامین گردد تا منطقه خشت و کنارتخته از آبرسانی به استان بوشهر معاف شود.
استاندار فارس اظهار کرد: ضروری است جاده خشت – وحدتیه جهت کاهش فاصله خشت تا گناوه با همکاری وزارت راه و شهرسازی هرچه سریع‌تر به بهره‌برداری رسد؛ همچنین با افزایش اعتبارات تونل محرم  و راه‌های دسترسی از سمت غرب و شرق به منظور  کاهش ۲۲ کیلومتری فاصله کازرون-بوشهر به زودی به بهره برداری می رسد.
ایمانیه همچنین در ادامه به وضعیت تونل مقاومت اشاره کرد و ادامه داد: این مسیر میانبری از تنگه ابوالحیات به سوی کازرون خواهد بود که  تکمیل، طراحی وشروع عملیات  اجرایی آن با جدیت در دست رسیدگی است.
استاندار فارس عنوان کرد: با  موافقت راه و شهرسازی برای اعطای  ۱۰ هکتار زمین به‌منظور ایجاد ورزشگاه دوم کازرون به اداره کل ورزش و جوانان استان فارس اعلام شده است. این ورزشگاه شامل زمین فوتبال روباز و سالن‌های سرپوشیده برای ورزش‌های جانبی خواهد بود.
وی زیربنای پیش‌بینی شده برای این مجموعه ورزشی را ۲۰هزار مترمربع خواند و توضیح داد: این پروژه با اعتباری که برای آغاز آن در نظر گرفته شده است به زودی گلنگ‌زنی خواهد شد.

سفرهای شهرستانی استاندار فارس؛‌ آغاز از محروم‌ترین‌ها
بازدید استاندار فارس از سالن ورزشی نیمه تمام دانشگاه پیام نور شهر نورآباد مرکز شهرستان ممسنی

نویدهایی برای اهالی ممسنی
استاندار فارس پنجم آبان ۱۴۰۰ نیز در سومین سفر شهرستانی خود به شهرستان ممسنی رفت.
ایمانیه در این سفر نیز ضمن بازدید هایی از پروژه ها و بخش‌های مختلف استان به بررسی مشکلات و ارائه دستورات لازم برای رفع موانع و ایجاد رفاه هر چه بیشتر در این منطقه پرداخت.
استاندار فارس در بیان جمع بندی خود از این سفر گفت: پس از بازدید از سد پارسیان در این شهرستان مقرر شد با پیگیری های نماینده مجلس و قول مساعدی که از رییس جمهور و وزیر نیرو گرفته‌ایم، به زودی شاهد تکمیل و به بهره برداری رسیدن این سد پس از ۲۸ سال باشیم.
جاده نورآباد به بوان از دیگر پروژه هایی بود که استاندار فارس در این سفر از آن بازدید کرد. وی در این خصوص گفت: امیدواریم مشکل تونل این مسیر تا آخر سال رفع و قطعه ای از این راه آماده بهره برداری باشد.
ایمانیه با بیان اینکه این مسیر جاده ای پر خطر با تصادفات منجر به مرگ است، بر لزوم تسریع احداث پروژه مذکور تاکید کرد.
با دستور استاندارفارس گازرسانی و آبرسانی به ۲۰ روستای شهرستان ممسنی نیز اجرایی خواهد شد.
استاندار فارس با ابراز تأسف از این که دو پروژه ورزشگاهی در شهرستان ممسنی نیمه کاره مانده و رو به تخریب است و از دستور خود برای تکمیل هر چه سریع تر این پروژه‌ها خبر داد.
 وی پس از بازدید خود از ساختمان شهرداری نورآباد عنوان کرد: تصمیمات لازم برای این پروژه اتخاذ شد.
استاندار فارس که در این سفر به زیارت قبور شهدای گمنام در تپه نور الشهدا نورآباد رفته بود از تخصیص اعتبار برای احداث یک مجتمع فرهنگی در این مکان خبر داد.
وی همچنین ابراز امیدواری کرد کلینیک ویژه بیمارستان ولیعصر(عج) تا پایان سال تکمیل شود و در اختیار مردم شریف قرار گیرد.
 بخش ام‌آر آی در این شهرستان نیز از دیگر نیازهای اصلی بود که ایمانیه بر لزوم راه اندازی هر چه سریع تر آن تاکید کرد. وی همچنین افزود: ۱۲ پروژه مدرسه سازی در ممسنی نیز به زودی تکمیل خواهد شد.
 استاندار فارس یادآور شد: یکی از خواسته های مردم تکمیل جاده دالین به نورآباد است که در سفر هیئت دولت دستورات لازم در این خصوص گرفته و پس از آن نیز پیگیری ها از طریق وزارت راه انجام شده که بر این اساس مقرر شد قطعات یک و سه این مسیر نیز ساخته شود و به زودی مورد استفاده قرار گیرد.
ایمانیه در این سفر همچنین به دعوت خانم لیلا کشاورز ، از دانشجویان دانشکده پزشکی که قهرمان بین المللی تکواندو است، از روستای دیده‌بان در بخش دشمن زیاری بازدید کرد. وی در حاشیه این بازدید نیز با اشاره به اینکه منطقه دشمن‌زیاری عنوان بزرگترین تاکستان دیم کشور را به خود اختصاص داده است، عنوان کرد: رفع مشکلات این تاکستان با سرمایه گذاری بخش خصوصی و ایجاد صنایع تبدیلی با هدف ایجاد اشتغال و تقویت گردشگری، در دستور کار قرار میگیرد.
مشکل آنتن دهی تلفن همراه در روستای دیده‌بان از دیگر مواردی بود که استاندار فارس دستور بررسی و رفع آن را صادر کرد.

سفرهای شهرستانی استاندار فارس؛‌ آغاز از محروم‌ترین‌ها
بازدید از کارخانه تعطیل قند در شهرستان رستم و تاکید بر احیای آن

نوید تحرک دوباره چرخ صنعت در رستم
استاندار فارس ۱۲ آبان ۱۴۰۰ نیز پس از از بازدید از بخش های مختلف و بررسی مسائل موجود شهرستان رستم عنوان کرد: این شهرستان مشکلات مزمنی دارد که قطعا در زمانی اندک  قابل حل نیست؛ اما باید در مسیر رفع همه این مشکلات حرکت کنیم تا به توازن مورد نیاز برای یک نظام عادلانه و عدالت پرور دست یابیم.
ایمانیه یکی از نمونه های بارز مشکلات شهرستان رستم را تعطیلی هفت ساله کارخانه قند در این شهرستان دانست و با ابراز تاسف از اینکه  ۶۰۰ کارگر شاغل در این کارخانه بیکار شده اند تاکید کرد:  پیگیری جدی برای فعالیت مجدد کارخانه در دستور کار قرار گرفته است.
وی  با اشاره به اینکه احداث بیمارستان شهر مصیری تاکنون ۶۵ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است، اظهار کرد: این پروژه احتیاج به سرعت بخشی دارد تا مردم شهرستان بتوانند از خدمات سلامت بیشتر و با کیفیت تری برخوردار شوند و نیاز نداشته باشند برای دریافت این خدمات به نورآباد مراجعه کنند.
از دیگر پروژه هایی که استاندار فارس طی این سفر  از روند اجرایی شدن آن بازدید کرد، جاده پل فهلیان- پل بریم بود که به اعتقاد وی باید با سرعت بسیار بیشتری انجام شود؛ بررسی و رفع مشکلات موجود برای سرعت بخشی به این پروژه به دستور استاندار فارس مصوب شد.
 ایمانیه که از منطقه محروم پشت کوه بازدیدی میدانی داشت، آبرسانی و گازرسانی و احداث جاده های فرعی برای این منطقه را به عنوان یکی از مصوبات  این سفر اعلام کرد.
استاندار فارس با اشاره به اینکه شهرستان تازه تاسیس رستم از ابتدا تاکنون فاقد یک مجتمع اداری منسجم بوده و ادارات به صورت پراکنده در مکان های مختلف فعالیت می کنند ابراز امیدواری کرد به زودی شاهد تکمیل پروژه مجتمع اداری در این شهرستان باشیم.
انجام پیگیری های لازم برای تکمیل دو سالن ورزشی در کوپن و بابا میدان از دیگر مصوبات سفر استاندار فارس به شهرستان رستم بود.
استاندار فارس در پاسخ به نگرانی اهالی شهرستان رستم درباره تکمیل سد پارسیان ضمن تاکید بر اهمیت احداث این سد برای چند شهرستان، عنوان کرد: پروژه سد پارسیان با همکاری نماینده مجلس و نظر ویژه وزیر نیرو در دست پیگیری است و امیدواریم به زودی شاهد بهره برداری از آن باشیم.
توسعه و رفع مشکلات یادمان شهدا نیز از دیگر موارد مورد تاکید دکتر ایمانیه در سفر به رستم بود.
وی در بخش دیگری از سفر خود از دشت بازار بازدید کرد و با اشاره به اینکه هم اکنون بیش از ۴۰۰ هکتار از اراضی این دشت نیازمند راه اندازی ایستگاه پمپاژ آب است، اظهار کرد: راه اندازی این پمپاژ در اسرع وقت در دستور کار قرار گرفته است.
در این سفر همچنین راه روستایی کناره – سالاری به طول ۶ کیلومتر، با اعتباری بالغ بر ۲۵ میلیارد ریال با حضور ایمانیه استاندار فارس به بهره برداری رسید که از مطالبات مردمی در این منطقه بود.

سفرهای شهرستانی استاندار فارس؛‌ آغاز از محروم‌ترین‌ها
پای حرف دل مردم و کشاورزان شهرستان قیروکارزین

پیام عدالت در قیر و کارزین
شهرستان محروم قیر و کارزین،  ۱۹ آبان ۱۴۰۰ چهارمین مقصد استاندار فارس در سفرهای شهرستانی بود.
استاندار فارس پس از شنیدن سخنان مردم و بازدید میدانی از شرایط، موضوع اختصاص حق‌آبه سد سلمان فارسی به قیر و کارزین را یکی از مهمترین مشکلات در این منطقه دانست و اظهار کرد: به صراحت می‌توان گفت حق مردم قیر و کارزین در این زمینه تضییع شده است.
 پس از آنکه نماینده انتخابی از سوی مردم عنوان کرد این مشکل در دولت گذشته با چهار وزیر در میان گذاشته شده اما نتیجه ای در پی نداشته است، دکتر ایمانیه تاکید کرد: رفع مشکل آب رسانی به روستاها، تامین آب کشاورزی و باغات و تامین آب مورد نیاز صنعت در شهرستان قیر و کارزین در دستور کار قرار می‌گیرد.
 وی تاکید کرد: بهره برداری از آب سد سلمان در مرحله اول حق مردم منطقه قیر و کارزین و سپس سایر مناطق است.
استاندار فارس عنوان کرد: تصمیم گرفته شد کمیته ای کارشناسی این موضوع را در یکی دو هفته آینده به صورت جامع بررسی جا کنند و گزارش دهند سپس با حضور نماینده‌ای از طرف مردمی که در این شهرستان زندگی می کنند و تحت فشار مشکلات هستند و مسئولان اداری استان، تصمیماتی بگیریم که بتوانیم ماجرای کبود آب آشامیدنی در بعضی روستاهای شهرستان، مسئله اختصاص آب به بعضی از باغاتی که به دلیل کمبود آب خشک ‌شده و مشکلاتی که مرتبط با کشاورزی است را حل کنیم.
وی با بیان اینکه دولت سیزدهم به تازگی فعالیتش را آغاز کرده است، ابراز امیدواری کرد با توجه به رویکردهای مردمی دولت سیزدهم بد قولی های گذشته جبران شده و مشکل تامین آب در قیر و کارزین رفع شود.
همچنین استاندار فارس طی بازدید از جاده قیر به فیروزآباد در تماسی تلفنی با مسئولان وزارت راه و شهرسازی قول مساعد گرفت همکاری های لازم برای تکمیل هر چه سریع تر این مسیر انجام شود.
ایمانیه در سخنانی در پایان سفر به این شهرستان با بیان اینکه تکمیل بیمارستان امام محمد باقر(ع) قیر و کارزین از موضوعاتی بود که در این سفر مورد توجه قرار گرفت، اظهار کرد: پروژه ناتمام این بیمارستان برای تکمیل ساختمان و موتورخانه نیازمند تزریق اعتبارات است که در این زمینه نیز تصمیمات خوبی گرفته شد که امیدواریم بتوانیم در طی امسال و سال آینده توسعه بیمارستان را به اتمام برسانیم.
 به گفته وی ارائه راهکار برای تکمیل دو مرکز جامع سلامت در شهر افزر و شهر قیر از دیگر موضوعات مورد بررسی در این سفر بود.
استاندار فارس با تاکید بر اهمیت سامان دهی و تکمیل جاده فیروزآباد به قیر عنوان کرد: این مسیر یکی از جاده های پر تردد است و تصادفات زیادی نیز در این جاده رخ می‌دهد.
 ایمانیه طی بازدید از این جاده در تماسی تلفنی با مسئولان وزارت راه و شهرسازی قول مساعد گرفت همکاری های لازم برای تکمیل هر چه سریع تر این مسیر انجام شود.
استاندار فارس گفت: تکمیل جاده بین آغار دالان به هنگام نیز باید در دستور کار قرار گیرد چرا که با سامان دهی این مسیر جاده مناسبی از هنگام به سمت عسلویه برای عبور و مرور مردم خواهیم داشت.

سفرهای شهرستانی استاندار فارس؛‌ آغاز از محروم‌ترین‌ها
بازدید استاندار فارس از پروژه خط انتقال آب سد درودزن به شهرستان خرامه

پیگیری مصوبه سفر استانی دولت در خرامه
استاندار فارس ۲۶ آبان ۱۴۰۰ نیز در سفر به شهرستان خرامه گفت: با توجه به مصوبه تسریع انتقال آب سد درودزن به شهرستان خرامه که طی سفر 22 مهرماه 1400 آیت الله دکتر رییسی رئیس‌جمهوری به استان فارس تصویب شد، بخشی از موانع تامین آب در بخش‌های خانگی، صنعتی و کشاورزی رفع خواهد شد.
ایمانیه همچنین با انتقاد از روند کند انتقال کارخانه سیمان شیراز به خرامه، ابراز امیدواری کرد که با پیگیری‌های جدی این موضوع هر چه سریع‌تر به سرانجام رسد.
استاندار فارس ضمن بازدید از محور مواصلاتی خرامه - مرودشت و پل حسن‌آباد، وضعیت این جاده را از نظر ایمنی نامناسب توصیف کرد و بیان داشت: در همین راستا، پل حسن‌آباد و دست‌کم بخشی از این جاده تا پایان سال جاری آسفالت خواهد شد.
وی حمایت از رونق تولید در شهرستان خرامه را، به‌ویژه در زمینه دامداری، بااهمیت ارزیابی کرد و افزود: پرورش بز با تغییرات ژنتیکی و پرورش شتر دو حوزه به‌روز و شایان توجه در شهرستان خرامه است که می‌تواند به الگویی برای افزایش ارزش‌افزوده، در کل استان و کشور تبدیل شود.
وی همچنین درباره راه‌اندازی پست برق ۴۰۰ کیلوولت شهرستان خرامه، از تامین اعتبار و بهره‌برداری از این پروژه در آینده نزدیک خبر داد.
 ایمانیه در بخش دیگری از سخنان خود به مشکلات و موانع توسعه کارخانه فولاد خرامه اشاره و تصریح کرد: یکی از مشکلات دسترسی به برق لازم است که با احداث پست برق یادشده رفع می‌شود و مسأله دیگر تامین سنگ آهن فولاد است که این موضوع نیز با همکاری مسوولان ایمیدرو به سرانجام خواهد رسید.
استاندار فارس در این سفر همچنین نوید داد که استخر دانش‌آموزی و خوابگاه ورزشی ناتمام شهرستان‌ خرامه طی چند ماه آینده و با تزریق بودجه کافی در اختیار اهالی این ناحیه قرار گیرد.

به گفته استاندار فارس، سفرهای شهرستانی وی به دیگر شهرستان‌های استان با هدف رسیدگی به مشکلات مهم و پروژه های موثر در دستورکار قرار دارد.
ایمانیه پیش از این تاکید کرده است: به منظور بررسی مسائل و مشکلات و ظرفیت‌های موجود در نقاط مختلف استان و همچنین دیدار با مردم و شنیدن خواسته‌ها و سخنان آنها، سفر به تمام شهرستان‌های استان را در برنامه و دستور کار قرار داده‌ایم.

استان فارس در تقسیمات کشوری ۳۶ شهرستان را در بر می‌گیرد و با جمعیت افزون بر پنج میلیون نفر، استان چهارم کشور از نظر جمعیت و همچنین از نظر وسعت است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha