دکتر فرین رضاعی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، اظهار داشت: در حال حاضر بیمارستانهای استان با هدف ارایه خدمات پزشکی به گردشگران و در راستای توسعه صنعت گردشگری و توریسم درمانی مجهز به آخرین امکانات با استفاده از فناوریهای نوین روز با بهترین کیفیت، بهرهوری از نیروی انسانی کارآمد و متخصص است.
وی با اشاره به مزایای دریافت خدمات درمانی در این استان، افزود: مراکز بیمارستانی کردستان به سبب همجواری با مناطق شمال عراق و وجود ویژگیهای فرهنگی ساکنان ۲ طرف مرز، یکی از مقصدهای گردشگران سلامت محسوب میشود.
رییس دانشگاه علوم پزشکی کردستان اضافه کرد: در این مراکز علاوه بر وجود امکانات مناسب برای مداوای بیماران از جمله وجود پزشکان متخصص، فوق تخصص، اتاق عملهای مجهز و داروخانه، هتلینگ مجهز در مراکز درمانی، اقامتگاه برای همراه بیماران نیز دایر شده تا مراجعه کنندگان بدون دغدغه به مداوا بپردازند.
رضاعی با بیان اینکه کادر پزشکی کردستان جزو برترین کادر پزشکی کشور هستند و برخی از امکانات و تجهیزات درمانی در این استان در منطقه بینظیر است ادامه داد: بیمارستانهای کردستان آماده پذیرش و ارائه خدمات درمانی و پزشکی به بیماران مختلف اقلیم کردستان عراق است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی کردستان با بیان اینکه کردستان میتواند به قطب گردشگری سلامت در منطقه و غرب کشور تبدیل شود و ظرفیت بالایی در جذب گردشگران سلامت داشته باشد، اضافه کرد: ۲۰ بیمارستان دانشگاهی و غیر دانشگاهی در استان فعالیت دارد که در این مراکز سه هزار و ۵۸۰ تخت مصوب و ۲ هزار و ۹۳۰ تخت فعال وجود دارد.
وی با اشاره به اشتغال به تحصیل سه هزار و ۴۶۴ دانشجو در مقاطع مختلف در پنج دانشکده، یادآور شد: دانشجویان در ۳۹ رشته مختلف مشغول به تحصیل هستند.
سه هزار و ۲۸۰ دانشجو در ۴۳ رشته و هشت مقطع تحصیلی در پنج دانشکده دندانپزشکی، پزشکی، پرستاری و مامایی، بهداشت و پیراپزشکی در دانشگاه علوم پزشکی کردستان مشغول به تحصیل هستند.
نظر شما