در راستای استفاده از خرد جمعی برای خدمترسانی بهتر به جامعه ایثارگران دانشگاهی، اتاق فکر شاهد و ایثارگر، وزارت علوم که یکی از اتاقهای فکر ۱۵ گانه این وزارتخانه است؛ به عنوان نخستین اتاق فکر، نخستین جلسه خود را به صورت ترکیب حضوری و مجازی برگزار کرد.
به گزارش روز شنبه گروه علم و آموزش ایرنا از وزارت علوم، محمدعلی نوده گفت: این اتاق فکر برای اولین بار در این وزارتخانه تشکیل شد و هدف از تشکیل آن ترویج روحیه و فرهنگ ایثارگری و ارایه خدمات بهتر به ایثارگران آموزش عالی به عنوان اهداف کلان و اصلی وزارت علوم است.
وی افزود: در حال حاضر اعضای هیات علمی و کارمندان آموزش عالی ایثارگر ۲ گروهی هستند که مغفول ماندهاند و این دو گروه، اعضای ثابت دانشگاهها هستند و در ساختار رسمی هم اکنون شاهد فعالیت ادارات کل شاهد و ایثارگر دانشگاهها هستیم که مختص دانشجویان است.
رییس اتاق فکر ایثارگران وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ادامه داد: با توجه به اینکه وزیر علوم خود از جامعه ایثارگران است، تاکید دارد که قوانین و مقرراتی که در عرصه خدماترسانی به ایثارگران وجود دارد به نحو شایانی در جامعه علمی کشور هم اعمال شود.
نوده یادآور شد: در همین راستا چارت سازمانی اداره امور ایثارگران وزارت علوم را طراحی کردیم که در این جلسه پس از موافقت اعضا برای تصویب به اطلاع وزیر علوم می رسد تا پس از تصویب نهایی به دانشگاهها ابلاغ شود.
وی به جایگاه این اداره اشاره کرد و اظهار داشت: از نظر سازمانی جایگاه اداره امور ایثارگران به صورت مستقیم زیر نظر وزیر علوم قرار دارد.
صباغ عضو هیات علمی دانشگاه امیرکبیر و دبیر اتاق فکر ایثارگران وزارت علوم هم به ترویج روحیه ایثارگری در بین مسوولان کشور اشاره کرد و اظهار داشت: بحث تهیه اساسنامهای که در تمامی ادارات کارساز باشد، مطرح است که باید در جلسات مورد بررسی قرار دهیم.
در ادامه، اعضای حاضر در جلسه درخصوص ساختار مشاور وزیر و اداره امور ایثارگران به بحث و بررسی پرداختند و پیشنهادات خود را در این خصوص مطرح کردند.
اعضای اتاق فکر اداره امور ایثارگران وزارت علوم، همگی از اعضای هیات علمی و کارکنان با تجربه دانشگاهها و ستاد وزارت عتف و دارای تحصیلات تکمیلی هستند.
نظر شما