به گزارش ایرنا، علی قهرمان طالع روز شنبه گفت: در پی پایش فضای مجازی توسط تیم رصد پلیس فتا استان اردبیل و مشاهده صفحات مشابه که گرداننده آن اقدام به آموزش و بارگذاری مطالب در حوزه نفوذ میکنند بررسی و رسیدگی به موضوع در دستور کار کاراگاهان قرار گرفت.
وی افزود: در بررسیهای اولیه پلیس فتا مشخص شد که گرداننده این صفحات و کانالها در شبکههای اجتماعی و پیامرسانهای مختلف یک نفر بوده که با اکانتهای جعلی فعالیت میکند.
او اظهار کرد: پس از تجمیع اطلاعات به دست آمده و انجام اقدامات فنی و تخصصی متهم پرونده در شهرستان اردبیل شناسایی و طی یک عملیات غافلگیرانه بازداشت و بلافاصله به همراه تجهیزات رایانهای جمعآوری شده به پلیس فتا انتقال داده شد.
رئیس پلیس فتا استان اردبیل بیان کرد: علاقهمندان به مقوله هک و نفوذ توجه داشته باشند که فعالیت، بارگذاری و آموزش مجازی در این حوزه بدون مجوز غیرقانونی بوده و میتواند خطرات بسیاری را به دنبال داشته باشد.
سرهنگ قهرمان طالع اضافه کرد: لازمه در امان ماندن در محیط اینترنت عدم اعتماد به فعالان این فضا و در مقابل افزایش هوشیاری، آگاهی و سواد سایبری و همچنین کنترل فرزندان در محیط سایبری است و خانوادهها میتوانند از ظرفیت، مطالب و آموزشهای سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir استفاده کرده و برای دریافت هرگونه مشاوره با کارشناسان این پلیس ارتباط برقرار کنند.
وی با اشاره به اینکه کارآگاهان پلیس فتا با حداکثر توان، تخصص و تعهد از امنیت کاربران فضای مجازی پاسداری میکنند، ادامه داد: پلیس فتای استان اردبیل با آدرس ایمیلی Ardebil_fata@police.ir، آدرس اینترنتی @cyberpolice و وب سایت به آدرس cyberpolice.ir آماده دریافت گزارشهای مردمی با محوریت مبارزه با جرایم سایبری و توسعه امنیت فضای مجازی است.
وی گفت: شماره تلفن های ۲۱۸۲۵۷۶۵، ۲۱۸۲۵۷۶۶، ۲۱۸۲۵۷۶۸ و ۲۱۸۲۵۷۴۵ از دیگر راه های ارتباطی با پلیس فتا استان اردبیل است.
نظر شما