سرهنگ علی عبدی روز یکشنبه در حاشیه بازدید از خبرگزاری جمهوری اسلامی مرکز ایرنا در گلستان افزود: سال ۹۷ توسط کمیته اجرایی ایمنی راههای استان برای ایجاد دوربرگردان ۲۰ بریدگی دارای اولویت مصوبه گذرانده شد و اقداماتی را در این زمینه آغاز کرده بود.
وی ادامه داد: تاکنون با اقدام های انجام شده توسط دستگاه های مرتبط، ۱۲ بریدگی تبدیلی به دوبرگردان شده و بقیه در دست پیگیری یا در دست اجراست.
وی تصریح کرد: مطابق آمار تصادفات رانندگی، وقوع ۱۰ درصد از تصادفات رانندگی در محورهای ارتباطی استان مربوط به وجود بریدگی های ناایمن است که باید نسبت به رفع آن تدابیری ویژه اندیشیده شود.
10 درصد تصادفات گلستان مربوط به بریدگی های غیرایمن
فرمانده پلیس راه گلستان همچنین از شناسایی ۱۱۶ نقطه پرتصادف جدید در محورهای این استان خبر داد و گفت: این تعداد نقطه پرتصادف با همکاری کارشناسان پلیس راه و راهداری استان شناسایی و برای تاییدنهایی در کمیته تخصصی در مرکز به تهران معرفی شده است.
وی اضافه کرد: علاوه بر این طی چند سال اخیر ۱۲۳ نقطه پرتصادف در محورهای استان شناسایی شده بود که برای بیشتر این نقاط برای آمد و شد وسایط نقلیه ، اقدامات اولیه آشکارسازی انجام شده است.
سرهنگ عبدی یادآور شد: از این تعداد، عملیات آشکارسازی و رفع خطر تصادف در ۴۸ نقطه اولویت دار به طور زیرساختی و کامل انجام شده است.
۴۳ درصد تصادفات گلستان مربوط به موتورسیکلت
فرمانده پلیس راه گلستان، استفاده نادرست از موتورسیکلت در استان را یکی از معضلات جدی در رانندگی برشمرد و گفت: اکنون ۴۳ درصد از تصادفات رانندگی در این استان به رانندگی با موتورسیکلت است.
وی ادامه داد: وجود شرایط آب و هوایی مساعد، نزدیکی روستاها و شهرها به یکدیگر، تسهیل در تردد و حضور در مزرعه از مهم ترین دلایل ترغیب ساکنان این استان به خرید موتورسیکلت و استفاده از این وسیله نقلیه است.
به گفته وی در این استان ۲۲۰ هزار دستگاه موتورسیکلت وجود دارد.
سرهنگ عبدی در خصوص اقدامات پلیس برای کاهش تصادفات موتورسیکلت، افزود: پلیس علاوه بر توزیع ۵۰ هزار عدد کلاه ایمنی بین صاحبان موتورسیکلت با همکاری اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان، برنامه های آموزشی را به صورت چهره به چهره و استفاده از رسانه اجرا می کند.
مشارکت ۲۱۰ پلیس در طرح زمستانه
سرهنگ عبدی با اشاره به آغاز طرح زمستانه پلیس راه استان از یکم آذر ماه سال جاری به مدت ۱۱۰ روز، افزود: امسال برای اجرای این طرح ۶۵ گروه با بهره گیری از ۶۵ دستگاه خودرو در ۱۰ پاسگاه و پست پلیس راه استان در محورهای ارتباطی مستقر و خدمات را به رانندگان عبوری ارائه خواهند داد.
به گفته وی یک هزار و ۶۰۰ کیلومتر از طول جاده های استان گلستان در منطقه کوهستانی و برف گیر قرار دارد.
وی توجه رانندگان به توصیه پلیس راه برای عبور از محورهای کوهستانی از جمله همراه داشتن زنجیر چرخ، لباس گرم و موادغذایی خشک و پر بودن باک بنزین خودرو را خواستار شد.
ضرورت سرمایه گذاری در حوزه آموزش، توجه بیشتر به راه های روستایی اعم از جمله نصب علائم رانندگی و تجهیز پل های هوایی به پله برقی و کاهش فوت تصادفات عابران پیاده با وسائط نقلیه را از دیگر موارد مطرح شده از سوی فرمانده پلیس راه گلستان در بازدید از خبرگزاری جمهوری اسلامی استان است.
گلستان بیش از پنج هزار کیلومتر راه ارتباطی شامل بزرگراه، راه اصلی و فرعی درجه یک، دو و سه دارد که حدود هزار و ۵۲۱ کیلومتر آن کوهستانی و یا سخت گذر است.
این استان شمالی با یک میلیون و ۹۰۰ هزار نفر جمعیت و ساکن در ۳۴ نقطه شهری و بیش از یک هزار روستا و آبادی، از غرب با مازندران، از جنوب با سمنان، از شرق با خراسان شمالی و از شمال با ترکمنستان همسایه بوده و بیشترین مبادی ورودی و خروجی آن هم با استان های سمنان، مازندران و خراسان شمالی است.
نظر شما