به گزارش روز دوشنبه ایرنا از گلوبال تایمز، به این ترتیب انرژی تجدیدپذیر در چین ۴۳.۵ درصد کل ظرفیت برق این کشور را به خود اختصاص داده و نسبت به پایان سال ۲۰۱۵ میلادی ۱۰.۲ درصد افزایش داشته است.
در این میان ظرفیت انرژی های ناشی از برق آبی، بادی، انرژی خورشیدی و مواد بیولوژی به ترتیب به ۳۸۵ میلیون کیلووات، ۲۹۹ میلیون کیلووات، ۲۸۲ میلیون کیلووات و ۳۵.۳۴ میلیون کیلووات رسیده است که همگی در رتبه اول جهان قرار گرفتند.
بر اساس سند «توسعه انرژی چین در عصر جدید» این کشور در حال حاضر در زمینه تجارت، سرمایه گذاری، ظرفیت، تجهیزات، تکنولوژی و استانداردهای انرژی، همکاری های گسترده ای با بیش از ۱۰۰ کشور و منطقه در سراسر جهان دارد.
چین به خصوص در زمینه ترویج انرژی سبز جهانی و انتقال به دوره انتشار حداقلی کربن و کاهش انتشار گازهای گلخانه ای و همکاری در زمینه انرژی های تجدیدپذیر، روندی رو به توسعه و رشد را در پیش گرفته است.
در پس زمینه تمام این نوع پیشرفت های چین، مهارت های چینی ها نهفته است. تلاش های حوزه انرژی و دوره انتقال به انتشار حداقلی کربن توسط مسئولان چینی با دستاوردهای چشمگیری همراه بوده است.
چین امروزه نه تنها بزرگ ترین بازار انرژی های تجدیدپذیر جهان محسوب می شود، بلکه بزرگ ترین تولید کننده تجهیزات انرژی پاک نیز به حساب می آید.
این دستاوردهای چشمگیر چین یک پایه و بنیاد محکم و قوی برای جهانی شدن همکاری های حوزه انرژی های کم کربنی فراهم کرده و باعث کاهش هزینه انرژی های تجدیدپذیر در سراسر جهان شده و در عین حال روند انتقال انرژی جهانی به سمت انرژی های سازگار با محیط زیست را سرعت بخشیده است.
چین همکاری های بین المللی حوزه انرژی خود را در بسیاری از نقاط جهان ارتقاء داده و همواره از قواعد و اصول سود دو جانبه و منافع برد-برد حمایت کرده است؛ شرکت های چینی پروژه هایی با استانداردهای فوق العاده در حوزه انرژی اجرایی می کنند که نیازهای ضروری کشورهای شریک چین را تامین می کنند.
نظر شما