به گزارش ایرنا، فرماندار پاکدشت در این مراسم که روز یکشنبه در سالن اجتماعات کتابخانه امام جعفر صادق(ع) پاکدشت برگزار شد اظهار داشت: مطالعه و کتابخوانی موجب رشد، بالندگی و سلامت روان و توسعه و ترویج این فرهنگ بر همگان توصیه میشود.
مهدی یوسفی جمارانی با اشاره به مشکلاتی که شیوع کرونا برای حضور در اجتماعات ایجاد کرد، افزود: طی ۲ سال گذشته به دلیل همه گیری کرونا امکان حضور در مکانهای عمومی و کتابخانهها میسر نبود اما امروزه با رعایت حفظ سلامت و انجام واکسیناسیون، این امکان فراهم شده تا دربهای مراکز فرهنگی بویژه کتابخانهها به روی مردم باز شود.
وی از کتاب به عنوان یکی از ابزارهای تفکر، رشد و تعالی انسانی یاد کرد و افزود: در دورانی که به دلیل شرایط کرونایی افراد بیشتر درگیر فضای مجازی شده اند، مطالعه کتاب و کتابخوانی یکی از بهترین ابزاری است که میتوانند از آن بهره ببرند و در انتقال اندیشه و تفکر و تعالی نقش داشته باشند.
فرماندار پاکدشت با اشاره به اینکه کتاب و کتابخوانی از مقوله های مهم و قابل توجه فرهنگی است که ترویج آن در جامعه، ضروری است، افزود: دعوت به کتاب و کتابخوانی را باید به عنوان امر به معروف تلقی کرد که نقش انکارناپذیری در توسعه و پیشرفت جوامع بشری خواهد داشت.
وی با بیان اینکه کتاب به عنوان یکی از مهمترین رسانههای در دسترس، کارکردهای مهمی برای همه نسلها دارد، افزود: امروز ما میراثدار نویسندگان و دانشمندان بزرگی هستیم که در ادوار گذشته و پیشینه تاریخ ایران، آثار برجسته ای به جا گذاشتند که به عنوان سرمایه و پشتوانه ای برای تمدن کشور و تاثیر بسزایی در گسترش فرهنگ جامعه خواهد داشت.
یوسفی جمارانی یادآور شد: با ترویج فرهنگ کتابخوانی میتوان علاوه بر دستیابی به دستاوردهای نوین بشری در زمینه دانش و فرهنگ و پیشینه اندیشه ها، میتوان آموزهها و مفاهیم را به نسلهای بعدی انتقال داد.
در این مراسم از کتاب "گلچهره" اثر محمودرضا پیرهادی و "یاد ایام" نوشته فرامرز مولایی رونمایی و از نویسندگان برگزیده شهرستان تقریر شد.
شهرستان پاکدشت از ۱۲ کتابخانه عمومی ثابت شامل ۱۰ کتابخاننه نهادی و ۲ کتابخانه مشارکتی و یک کتابخانه سیار روستایی با عنوان یار مهربان برخوردار است که از نظر تعداد فضای کتابخانه، رتبه پنجم استان تهران را به خود اختصاص داده است.
پاکدشت با ۳۵۰ هزار نفر جمعیت در ۲۵ کیلومتری جنوبشرق تهران واقع شده است.
نظر شما