صندوق کارآفرینی امید کرمانشاه امسال ۷۸۰میلیارد ریال تسهیلات پرداخت کرد

کرمانشاه- ایرنا- مدیر صندوق کارآفرینی امید استان کرمانشاه از پرداخت ۲ هزار و ۲۹۶ فقره تسهیلات قرض‌الحسنه با اعتباری بیش از ۷۸۰ میلیارد ریال در سرفصل‌های مختلف در هفت ماه سپری شده از سال‌جاری در استان خبر داد.

«طاهر عظیمی فشی» روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: صندوق کارآفرینی امید در سال‌های اخیر با گذر از پرداخت‌های انفرادی به پرداخت‌های شبکه ای، ایجاد زنجیره های ارزش، برندسازی و پرداخت در قالب زیرشاخه های شبکه فروش برندها روی آورده است.

به گفته وی این صندوق، ساماندهی و تکمیل زنجیره ارزش فعالیت‌های بخش کشاورزی در حوزه فرآوری، بسته بندی، نگهداری و سردخانه به منظور ارتقاء سطح درآمد و معیشت خانوارهای روستایی و ایجاد اشتغال پایدار را نیز در دستور کار قرار دارد.

وی به تفاهم نامه های متعدد دستگاه‌های اجرایی با صندوق کارآفرینی امید اشاره کرد و گفت: تفاهم‌نامه با اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی به منظور حمایت از طرح‌های نوآورانه با ظرفیت اشتغالزایی بالا، شرکت‌های دانش بنیان و نوآور و استارت آپ‌ها، با اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی به منظور استفاده از ظرفیت‌های بخش هنر، فرهنگ و رسانه و  همچنین تفاهم‌نامه با کمیته امداد امام خمینی (ره)، وزارت ورزش و جوانان، بنیاد علوی، بنیاد برکت و امور زنان نهاد ریاست جمهوری با هدف هم‌افزایی، شناسایی، ساماندهی و حمایت از فرصت های شغلی متقاضیان و معرفی برای حمایت مالی با دستگاه‌های اجرایی از جمله تفاهم نامه های منعقد شده است.  

پرداخت ۵۱۰میلیارد ریال در حوزه تفاهم نامه ها

مدیر صندوق کارآفرینی امید کرمانشاه، میزان تسهیلات پرداختی هفت ماه سپری شده از سال جاری را در حوزه تفاهم نامه ها ۵۱۰ میلیارد ریال ذکر کرد.

وی همچنین از برنامه صندوق کارآفرینی امید در ایجاد ۲ هزار صندوق خُرد روستایی با هماهنگی جهاد کشاورزی، بسیج سازندگی و بهزیستی در کشور خبر داد و گفت: از این تعداد از سال ۹۴ تاکنون ۱۹۸ صندوق به مبلغ ۱۰۳ هزار میلیون ریال با عضویت هفت هزار نفر افراد روستایی زیرپوشش در استان ساماندهی شده که در آینده نزدیک با همکاری بسیج سازندگی و جهاد کشاروزی این تعداد نیز به ۳۰۰ صندوق افزایش خواهد یافت.

«عظیمی‌فشی»، در بخش دیگری از این مصاحبه، «طرح هر روستا یک محصول و هرخانه یک کارخانه» را از جمله راهبردهای اصلی صندوق عنوان کرد و هدف آن را شناسایی، ساماندهی و حمایت از روستاهای دارای ظرفیت مناسب به منظور تبدیل شدن به روستای بدون بیکار دانست.

مدیر صندوق کارآفرینی امید استان کرمانشاه، نمونه های اجرا شده این طرح در استان را در روستاهای «فش» کنگاور، «داریان»  و «میوان» پاوه با همکاری سایر دستگاه‌های اجرایی ذکر کرد.

وی کمک به برگزاری نمایشگاه‌های مختلف به منظور ارایه و فروش محصولات تولیدکنندگان و نیز معرفی کارآفرینان از طریق مسابقه «میدون» و حمایت مالی از برگزیدگان مسابقه مذکور تا سقف ۴۰ میلیارد ریال را از دیگر اقدامات صندوق کارآفرینی امید عنوان کرد.

عظیمی فشی اظهار داشت: در راستای اجرای تفاهم با شهرداری کرمانشاه و سازمان برنامه و بودجه، در خصوص بازسازی اتوبوس های فرسوده ناوگان حمل و نقل عمومی، صندوق کارآفرینی امید استان باهدف نوسازی ناوگان فرسوده حمل و نقل شهری اتوبوسرانی شهر کرمانشاه برنامه تامین مالی بازسازی ۱۵۰ دستگاه اتوبوس را در سال جاری در دستور کار قرار داده است.

وی در پایان از عاملیت پرداخت تسهیلات اعتبارات تبصره ۱۸ توسط صندوق کارآفرینی امید در آینده نزدیک خبر داد و گفت: تمام تسهیلات پرداخت شده صندوق کارآفرینی امید در سرفصل های منابع داخلی، اشتغال روستاییان و عشایر، صندوق های خُرد محلی، طرح های هر روستا یک محصول، تفاهم نامه های اشتغال و ضروری پرداخت شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha