شرایط دمایی، تولید زعفران دامغان را تا ۱.۵ کیلوگرم در هکتار کاهش داد

سمنان- ایرنا- مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دامغان گفت: امسال با توجه به دمای بالا و جوانه‌ندادن گل زعفران، عملکرد این محصول کاهش چشمگیری به میزان یک و نیم کیلوگرم در هکتار دارد.

به گزارش ایرنا، علی‌اصغر امامیون شامگاه دوشنبه به رسانه ها افزود: به همین منظور، حمایت‌های لازم برای توسعه کشت زعفران در دامغان انجام می‌شود.

وی اظهار داشت: شهرستان دامغان ۱۷ هکتار سطح زیر کشت محصول زعفران دارد و مناطق کشت شده زعفران در شهرستان‌ حومه فرات امیرآباد و رودبار است.

مدیر جهاد کشاورزی دامغان اضافه کرد: این محصول ارزشمند شهرستان از لحاظ کیفی دارای ویژگی‌های ممتاز و مسئول تولیدی دامغان از لحاظ طعم و رنگ منحصربه‌فرد است و در تمام مناطق شهرستان از کیفیت مطلوب برخوردار است.

وی خاطرنشان کرد: امسال از طریق حمایت‌های بانکی، اعطای تسهیلات کم‌بهره و بلندمدت زمینه توسعه این گیاه ارزشمند با نیاز آبی کم فراهم شده است که با توجه به فصل رویش «پاییز و زمستان» و شرایط گیاهی قابلیت کشت و کار در مناطق مختلف شهرستان دامغان فراهم شده است.

 مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دامغان تصریح کرد: با توجه به عملکرد این محصول و اشتغال‌زایی آن از گونه‌های اولویت‌دار جهادکشاورزی دامغان است و حمایت‌های لازم برای توسعه آن در برنامه قرار دارد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha