قربانعلی سهرابی روز سهشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: در اواسط آبان سال جاری پیش بینی کرده بودیم که ۷۰ تا ۷۵ درصد از دانش آموزان مازندرانی از برگزاری کلاسهای درس به صورت حضوری در مدارس از اول آذر استقبال داشته باشند اما براساس آماری که مدیران مدارس در اختیار آموزش پرورش قرار دادند، استقبال فراتر از انتظار بوده است.
وی مهمترین دلیل استقبال ۹۵ درصدی دانش آموزان مازندرانی از برگزاری کلاسهای درس به صورت حضوری را علاوه کاهش دغدغه بابت شیوع کرونا به خاطر گسترش رنگ آبی کرونایی در استان ، خستگی خودشان و خانواده هایشان از درس خواندن در بستر فضای مجازی در روزهای کرونایی و اُفت محسوس تحصیلی اعلام کرد.
معاون آموزشوپرورش مازندران گفت : در اوایل مهر سال جاری میزان استقبال والدین دانش آموزان مازندرانی از برگزاری کلاسهای درس به صورت حضوری ۴۵ درصد بود ، اما این رقم اکنون به حدود ۹۷ درصد رسیده و این روزها پدر و مادرها، مشوقهای اصلی ادامه تحصیل فرزندانشان در مدارس هستند.
وی دلیل حضور نیافتن پنج درصد دیگر از دانش آموزان در کلاسهای درس در اول آذر را تزریق نکردن واکسن کرونا به جمعیت دانش آموزی واجد شرایط و همچنین داشتن علائم مشکوک به کرونا از سوی تعداد دیگری از دانش آموزان عنوان کرد.
سهرابی گفت : براساس آمار تاکنون ۹۳ درصد از ۳۵۸ هزار نفر از دانش آموزان واجد شرایط ۱۲ تا ۱۸ سال استان دُز اول و ۷۵ هم دُز دوم واکسن کرونا را دریافت کرده اند.
وی افزود : دانش آموزان ۱۲ تا ۱۸ سال و همچنین معلمان در زمان حضور در کلاسهای درس موظف به ارائه کارتهای کاغذی و یا هوشمند واکسن کرونا به مدیر و معاونان مدرسه هستند و در روز گذشته از حضور ۳۲۰ دانش آموز واجد شرایط دریافت واکسن و ۷۳ معلم مازندرانی که نسبت به ارایه کارت واکسن خود اقدام نکردند در کلاس های درس ممانعت شد.
سهرابی گفت: در کنار تزریق واکسن کرونا، رعایت دستورالعملهای بهداشتی مانند استفاده از ماسک و رعایت فاصله ۲ متری هر یک از دانش آموزان از یکدیگر در کلاس درس هم ضروری است و مسوولیت اجرای این قوانین برعهده مدیر و معاون مدرسه است.
وی افزود : زیرساختهای تمامی چهار هزار و ۲۰۵ مدرسه استان استاندارد آموزش حضوری را دارد ، اما به صورت موردی، خانه بهداشت و آموزش و پرورش منطقه موظف به نظارت و ارزیابی از حُسن اجرای دستورالعمل های کرونایی در مدارس هستند.
معاون آموزش و پرورش مازندران گفت : همچنین دانش آموزان و معلمانی که علائم کرونایی داشته باشند، حضورشان در مدارس ممنوع است و به مدت ۱۵ روز باید در قرنطینه باشند و در بستر فضای مجازی در کلاس های درس حاضر شوند.
نظر شما