به گزارش ایرنا، سرهنگ جهانبخش طهماسبی روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران با قدردانی از تعامل سازندگاه خبرنگاران با پلیس، افزود: تولید محتوای پیشگیرانه بدون تردید آگاهی مردم را افزایش داده و از بروز آسیب های اجتماعی پیشگیری میکند.
وی بیان کرد: رسانهها نباید به قیمت به دست آوردن مخاطب هر خبری را منتشر کنند بلکه باید به پیامدهای خبر خود و جلوگیری از خدشهدار شدن امنیت اجتماعی توجه ویژه داشته باشند.
طهماسبی ادامه داد: پلیس وسیع ترین ارتباط را با مردم دارد و تلاش میکند تا با انتشار خبرها و پیامهای آموزشی از طریق پایگاه پلیس یا انتشار در رسانههای مختلف زمینه آگاهی بخشی به مردم و پیشگیری از جرائم را فراهم کند.
وی ادامه داد: رسانهها مهمترین ابزار برای تاثیرگذاری بر افکار عمومی به شمار میروند و در حوزه فرهنگ و آموزش نیز اگر تاثیر آنها بیشتر از آموزش و پرورش و دانشگاه نباشد، کمترهم نخواهد بود.
طهماسبی ۲ رسالت مهم رسانهها را آگاهی بخشی و مطالبه گری برشمرد و گفت: رسانهای که این قدر مهم است، گاهی ناخودآگاه با انتشار برخی اخبار تاثیر منفی بر افکار عمومی میگذارد یا ناامنی ذهنی ایجاد میکند.
معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان بوشهربا با اشاره به نقش فضای مجازی و شبکههای اجتماعی در زندگی امروز، اظهار کرد: این روزها مردم به دنبال اخبار چالشی و بحث برانگیز هستند و بر همین اساس افراد بدون اینکه درستی یا نادرستی خبر را بررسی کنند آن را به سرعت انتشار میدهند که چنین خبری فوری در دسترس گروههای مختلف قرار میگیرد.
وی افزود: با این حال رسانهها باید با کارکرد مطلوب خود آمر به معروف و ناهی از منکر باشند و در چنین شرایطی لازم است که رسانهها خبرها را بررسی و سپس اقدام به انتشار آن کنند.
طهماسبی تاکید کرد: رسانهها همچنین باید مانع انتشار اخباری شوند که به فرهنگ، دین، تمدن و امنیت لطمه میزند.
نظر شما