«علی صابر» روز پنجشنبه به ایرنا افزود: این نمایندگان برای بازدید از جاذبههای گردشگری شهرستان روانسر راهی این منطقه شدند و در ادامه بازدیدی از بازار سنتی و تعدادی از تاسیسات گردشگری شهر کرمانشاه را در برنامه داریم تا با قابلیتهای گردشگری استان آشنا شوند.
وی اظهار داشت: در روز دوم در محل اداره کل جلسهای با حضور نمایندگان این سه دفتر و نمایندگان دفاتر خدمات مسافرتی استان برای تبادل اطلاعات و افزایش تعاملات و همکاریهای فی ما بین برگزار میشود.
او با اشاره به اینکه بازدید از محوطه جهانی بیستون و مجموعه تاریخی تاقبستان بخشی دیگر از برنامه این فمتور است، تصریح کرد: در این ۲ روز سعی ما بر این است تا توانمندیهای استان از جمله طبیعی، فرهنگی و تاریخی، صنایع دستی، خوراک، گردشگری سلامت و سایر قابلیتها به این دفاتر معرفی شود.
معاون گردشگری استان کرمانشاه گفت: این شروع کار است و در روزهای آینده ما این برنامه را با حضور دفاتر بیشتری از کشور عراق، احتمالا ۱۵ دفتر شاخص برگزار میکنیم.
صابر در خاتمه با بیان اینکه عراق اصلیترین کشور هدف ما در گردشگری خارجی است، گفت: استان کرمانشاه با توجه به داشتن مرز مشترک با هر ۲ منطقه کردنشین و عربنشین عراق، ظرفیت بسیار مناسبی برای توسعه گردشگری خارجی دارد.
به گزارش ایرنا، وجود چهار هزار و ۲۰۰ اثر ثبت شده ملی، یک اثر ثبت شده جهانی و ده ها اثر گردشگری که هنوز به ثبت نرسیده اند، حاکی از استعداد بالای کرمانشاه در بخش گردشگری است.
بیستون و طاق بستان، معبد آناهیتا، طاق گرا، گور دخمه اسحاق وند، تکایای بیگلربیگی و معاون الملک، بوستان کوهستان، بازار سنتی، سراب های نیلوفر، هرسین، صحنه، روانسر، غار قوری قلعه، غار پراو، کاروانسراهای شاه عباسی و ماهیدشت و آبشار پیران از مهمترین آثار تاریخی و طبیعی گردشگری در استان کرمانشاه است.
استان کرمانشاه ۲ میلیون نفر جمعیت ساکن در ۲ هزار و ۵۹۵ روستا و ۳۵ شهر دارد.
نظر شما