به گزارش ایرنا، علی زینی وند روز پنجشنبه در نشست شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی استان کرمان افزود: پروژه های معطل استعلام در استان کرمان شامل لاستیکسازی، شهرک انرژیهای نو، پلاسمای خون و لجستیک شرق کشور است.
وی اظهار داشت: باید راهکاری اجرایی برای رفع مسائل و چالش های استان کرمان در راستای ارتقای طرح های اقتصادی و اشتغالزایی پیدا کنیم.
استاندار کرمان با بیان اینکه هدفمند شدن برداشت آب کشاورزی برای حفظ معیشت مردم، اقدامی عقلانی و مهم است تصریح کرد: در صورتی که اختیارات لازم برای بهره برداری از آب، زمین و مجوزها داده شود، می توانیم اقدامات بهتری انجام دهیم.
وی با اشاره به وجود برخی افراد که معدن ثبت کرده اند و دانش فنی و توان مالی بهره برداری از آنان را ندارند گفت: ۹۰۰ محدوده معدنی استان کرمان در این راستا در واقع به گروگان گرفته شده است.
زینی وند ادامه داد: به عنوان مثال یک خانم خانهدار و یا یک کشاورز یک محدوده معدنی غنی را در سامانه به نام خود ثبت کرده اما توانایی مالی و دانش فنی لازم برای بهرهبرداری از آن را ندارد که اقدام درستی نیست.
نسبت منابع به مصارف آب کرمان بحرانی است/ نظام آب استان نیاز به بازمهندسی و بازطراحی دارد
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی کرمان نیز در این نشست گفت: در شرایط فعلی نسبت منابع به مصارف آب در این استان بهشدت بحرانی و نگران کننده است.
سیدمهدی طبیبزاده به اشاره به اینکه کرمان از نظر سرانه مصرف آب رتبه دوم کشور را بعد از خوزستان دارد، عنوان کرد: آمار بیانگر عمق بحران در مدیریت و مصارف آب استان کرمان است.
وی با بیان اینکه وضعیت کمبود آب در کرمان بحرانی است گرچه هنوز برخی استانهای کشور به شدت دچار بحران نیستند، تصریح کرد: نظام آب این استان نیاز به بازنگری، بازبینی، بازمهندسی و بازطراحی دارد.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی کرمان با تاکید دوباره بر اینکه نظام مصرف آب در این استان نیازمند بازنگری است، بیان داشت: اندیشکده تدبیر آب اتاق بازرگانی کرمان ظرفیت لازم برای ارائه قانون تامین آب در کشور را دارد.
وی تاکید کرد: اتاق بازرگانی بهصورت مستمر و با جدیت در راستای تحقق شعار سال گام برداشته و امیدواریم تا پایان سال تغییرات محسوسی در حوزه تولید استان کرمان داشته باشیم.
نظر شما