مجتبی راعی که روز شنبه با ایرنا گفتوگو کرد، افزود: گروههای بهداشتی با حضور در مدارس وضعیت واکسن دانش آموزان را بررسی می کنند و واکسیناسیون را در مراکز آموزشی انجام میدهند.
وی گفت: علاوه بر این پنج دستگاه اتوبوس برای واکسیناسیون سیار در نجف آباد فعالشده و با مراجعه به در منازل و محلات مختلف شرایط را برای واکسینه کردن اهالی شهری و روستایی تسهیل کرده است.
فرماندار نجفآباد حضور گروههای بهداشتی در مساجد و بین اصناف را برای ارائه خدمات، اطلاعرسانی عمومی و ایجاد پایگاه مشاوره و خدمات روانی از دیگر اقدامات صورت گرفته برای افزایش پوشش طرح واکسیناسیون کرونا در این شهرستان عنوان کرد و گفت: میزان واکسن تزریقشده به شکل روزانه رصد و بررسی میشود.
راعی با اشاره به اینکه جلب مشارکت مدیریت شهری و روستایی در این طرح لازم است، خاطرنشانکرد: شهرداری و دهیاریها امکان اعتباربخشی به جنبههای مختلف طرحهای شبکه بهداشت را ندارند و برای رفع این مانع قانونی با توجه بهضرورت پشتیبانی مالی چارهاندیشی نیاز است.
وی اضافه کرد: شرکت مخابرات برای ارسال پیامک آگاهی بخشی درخواست دریافت هزینه دارد و امکان همکاری در شهرستانها فراهم نیست.
فرماندار ویژه نجفآباد پوشش واکسیناسیون در این خطه را برای ذُر اول بیش از ۷۳ درصد و برای دُز دوم ۵۶ درصد اعلام کرد.
به گزارش ایرنا، بر اساس اعلام دانشگاه علوم پزشکی میانگین پوشش جمعیتی نوبت اول واکسیناسیون کرونا در استان اصفهان ۷۷ درصد است و شهرستان نجفآباد در زمره نقاط پرجمعیت در این استان است که روند واکسیناسیون تاکنون در آن کند پیش رفته است.
نظر شما