به گزارش ایرنا، امیر دریادار احسان نصیری روز شنبه در آیین صبحگاه مشترک به مناسبت هفتم آذر سالروز نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی افزود: توانمندی نیروی دریایی ارتش، برای دشمنان اسلام از جمله استکبار جهانی پریشانی گستردهای فراهم کرده است.
وی اضافه کرد: امروز با وجود همه شیطنتها و ناامنیهایی که استکبار جهانی برای جامعه جهانی ایجاد کرده اما به دلیل وجود رهبریهای خردمندانه رهبر معظم انقلاب، کارگروهی نیروهای مسلح ارتش، سپاه و بسیج شاهد امنیتی پایدار در ایران اسلامی هستیم.
نصیری اظهار کرد: این نیرو افتخار دارد مایلها دورتر از مرزهای آبی و زمینی جمهوری اسلامی از دستاوردهای انقلاب اسلامی حراست و حفاظت کند.
وی با اشاره به حضور نیروی دریایی ارتش درآبهای دور گفت: دریانوردی ۱۳ هزار مایل معادل ۲۶۰ هزار کیلومتر از سوی ناوگروه مکران و حضور در سنپترزبورگ و عبور از هفت آبراه بزرگ دنیا از جمله اقیانوس اطلس نشانه بارز قدرت نیروی دریایی ارتش است.
نصیری بیان کرد: تاریخ ایران اسلامی سرشار از جانبازیها، دلاور مردیها و ایثارگریهای مردان و زنانی است که در لحظههای حساس و سرنوشت ساز با گذشت از جان و مال خود نقطه عطفی در تاریخ این مرز و بوم رقم زدند و هفتم آذر و عملیات غرورآفرین مروارید با تمام ابعاد بی نظیر آن یادآور چنین لحظههایی است.
نماینده مردم دشتی و تنگستان در مجلس شورای اسلامی گفت: نیروهای مسلح جمهوری اسلامی مردمی و ولایی هستند و هرجا ندای مظلومی بلند شود این نیرو با اقتدار حضور دارد.
غلامحسین کرمی افزود: نیروهای مسلح جمهوری اسلامی بتها، سحر و جادو را نابود و با اقتدار از مرزهای کشور دفاع می کنند.
وی یادآور شد: مجلس شورای از هر لایحه ای در راستای تقویت نیروهای مسلح جمهوری اسلامی در راستای رضایت کارکنان مومن آنها حمایت و همراهی میکند.
کرمی ادامه داد: هفتم آذر سالروز حماسه دریادلان ناوچه موشکانداز "پیکان" در عملیات "مروارید" و تبلور ایثار و جانفشانیهای کارکنان قهرمان و جان بر کف نیروی دریایی در برقراری ثبات و امنیت کشور است.
سکوهای نفتی البکر و الامیه بهعنوان دژی محکم برای نیروی دریایی رژیم بعث صدام بود که از این راه کشتی های تجاری و نفتکش ایران را مورد حمله قرار میدادند و در این شرایط تصمیم گرفته شد این سکوها درهم شکسته شود.
دشمن بعثی با بسیج کامل نیروی دریایی و هوایی از پایانههای صادرات نفتی خود مراقبت میکرد در این شرایط سپید جامگان نیروی دریایی در ششم آذر ۱۳۵۹، به این سکوها تاختند و با همکاری تیزپروازان نیروی هوایی ارتش، ضمن وارد آوردن ضربههای کوبنده بر پیکره نیروی دریایی و هوایی دشمن، بیش از دو سوم این پایانهها را منهدم و پرچم پرافتخار جمهوری اسلامی ایران را بر مرتفعترین دکل این پایانهها به اهتزاز در آوردند.
در این نبرد دریایی سخت، ۲ فروند ناوچه موشکانداز از نوع اوزا و ۱۳ فروند از هواپیماهای جنگنده دشمن در قعر آبهای خلیج فارس غرق شد و علاوه براین نیز تعدادی از تکاوران دریایی رژیم بعث صدام کشته و تعدادی نیز به اسارت در آمدند.
دشمن بعثی برای جبران این شکستها در شب هفتم آذر ۱۳۵۹، با اعزام تعدادی شناور جنگی از طریق بندر نظامی ام القصر در خور عبدالله، سعی در باز پسگیری پایانهها کرد که در این مصاف، یک فروند از شناورهای آنها غرق و ۲ فروند صدمه دید و بقیه از صحنه عملیات گریخته و به ام القصر بازگشتند.
در سپیده دم هفتم آذر ۱۳۵۹، دشمن با همه قوا از هوا و دریا با برخورداری از پشتیبانی لجستیکی و اطلاعاتی کشورهای منطقه و آواکسها و ماهوارههای کشورهای استکباری و یاری گرفتن از تأسیسات نظامی ساحلی کشورهای نزدیک صحنه عملیات، بار دیگر در صدد باز پس گیری این پایانه ها برآمد اما در یک مصاف نابرابر ناوچه پیکان به تنهایی توانست تعداد دیگری از کشتیها و هواپیماهایی آنها را از صحنه عملیات خارج کند.
سرانجام دلاورمردان آخرین گلولههای خود را به سوی دشمن نشانه میرفتند، ناوچه پیکان مورد اصابت چند موشک قرار گرفت و با نیروهای شجاع خود در شمال خلیج فارس در دل آبهای گرم و نیلگون آن جای گرفت و صفحه زرین دیگری بر تاریخ نبردهای دریایی کشور افزوده شد.
به همین دلیل روز هفتم آذر سالروز عملیات مروارید و حماسه آفرینی ناوچه پیکان به عنوان روز دلاورمردان نیروی دریایی نام گذاری شد.
نظر شما