«علی صابر» روز دوشنبه به خبرنگار ایرنا اعلام کرد: قرار است در این مجموعه علاوه بر معرفی جاذبهها، امکاناتی که در استان وجود دارد از جمله مراکز درمانی، پارکینگها، مراکز خرید و اماکنی که خدمات ارایه میدهند، معرفی شوند.
او افزود: یک گردشگر که میخواهد به استان وارد شود وقتی که از این سایت بازدید کند با تمام قابلیتها، توانمندیها، جاذبهها و امکانات کرمانشاه آشنا میشود.
صابر گفت: این اطلاعات به صورت کاملاً طبقهبندی شده و مناسب در اختیار مخاطبان قرار گرفته تا امکان مناسبی برای انتخاب گزینههای سفر و دریافت خدمات مناسب داشته باشند.
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه با اعلام اینکه امکان رزرواسیون خدمات گردشگری در این سایت دیده میشود، اظهار داشت: امیدواریم با راهاندازی این سایت و اپلیکیشن بخشی از مشکلات گردشگری استان در حوزه معرفی و بازاریابی حل شود.
او افزود: این سایت در آینده نزدیک راهاندازی و به بخش گردشگری استان کرمانشاه خدمات خود را ارایه میکند.
صابر با بیان اینکه این اولین مجوز صادر شده کسب و کار در فضای مجازی در حوزه گردشگری استان کرمانشاه است، تاکید کرد: از اشخاص و مجموعههایی که در این حوزه تمایل به سرمایهگذاری دارند، برای توسعه گردشگری استان حمایت میکنیم.
وی اظهار داشت: به تازگی دستورالعملی از سوی وزارتخانه متبوع تحت عنوان کسب و کار در فضای مجازی در حوزه گردشگری صادر شده است که ما به تبع آن اطلاع رسانیهای لازم را برای علاقهمندان به این حوزه انجام دادیم.
به گزارش ایرنا، وجود چهار هزار و ۲۰۰ اثر ثبت شده ملی، یک اثر ثبت شده جهانی و ده ها اثر گردشگری که هنوز به ثبت نرسیده اند، حاکی از استعداد بالای کرمانشاه در بخش گردشگری است.
بیستون و طاق بستان، معبد آناهیتا، طاق گرا، گور دخمه اسحاق وند، تکایای بیگلربیگی و معاون الملک، بوستان کوهستان، بازار سنتی، سراب های نیلوفر، هرسین، صحنه، روانسر، غار قوری قلعه، غار پراو، کاروانسراهای شاه عباسی و ماهیدشت و آبشار پیران از مهمترین آثار تاریخی و طبیعی گردشگری در استان کرمانشاه است.
استان کرمانشاه ۲ میلیون نفر جمعیت ساکن در ۲ هزار و ۵۹۵ روستا و ۳۵ شهر دارد.
نظر شما