مدیر پروژه واکسن فخرا: افق‌های علمی شهید فخری‌زاده‌ مرزشکنانه بود

تهران -ایرنا- مدیر پروژه واکسن فخرا روز یکشنبه در نخستین مراسم سالگرد شهادت شهید فخری زاده گفت که افق های علمی این دانشمند شهید مرز شکنانه بود.

به گزارش ایرنا، احمد کریمی در مراسمی که به مناسبت نخستین سالگرد دانشمند شهید محسن فخری زاده با حضور اقشار مختلف مردم، خانواده این شهید والامقام و مسوولان کشوری، استانی و شهرستانی در شهر آبسرد از توابع شهرستان دماوند و در محل شهادت این شهید بزرگوار برگزار شد، اظهار داشت: شهید محسن فخری زاده علاوه بر مباحث هسته ای در سایر بخش ها نیز فعالیت داشت که بخش زیستی از جمله فعالیت های این شهید بزرگوار بود.

وی ادامه داد: با شیوع بیماری کرونا در کشور، این دانشمند شهید فعالیت خود را در زمینه واکسن کرونا آغاز کرد و از همان ابتدا به ساخت کیت کرونا پرداخت.

این مقام مسوول واکسن فخرا را حاصل مدیریت و آینده نگری شهید فخری زاده دانست و بیان کرد: ایشان ۶ ماه قبل از ورود کرونا، پیش بینی کردند که یک حادثه زیستی در جهان اتفاق خواهد افتاد.

کریمی افزود: در شهریور سال گذشته، واکسن را ارائه کردیم که نخستین پلتفرم کشته شده ویروس بود و بعد از تست های اولیه، شهید فخری زاده اصرار داشت که واکسن را به خودشان تزریق کنیم اما پس از شهادت ایشان نخستین تست فخرا بر روی فرزند این شهید انجام شد.

مدیر پروژه واکسن فخرا با تاکید براینکه شهید فخری زاده  به افق علم و افق های مرزشکنانه نگاه می کرد اظهار کرد: امیدواریم بتوانیم این فعالیت علمی را ادامه داده و به دست مردم برسانیم.

مدیر پروژه واکسن فخرا: افق‌های علمی شهید فخری‌زاده‌ مرزشکنانه بود

 آیین رونمایی از اِلمان «شهید محسن فخری‌زاده» همزمان با اولین سالگرد شهادت این دانشمند هسته‌ای و با حضور فرزندان شهید فخری‌زاده، سردار جعفری معاون بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس، سردار شیخی مدیر کل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان تهران، مسئولان شهرستان، خانواده معظم شهدا و جمعی از اهالی شهر آبسرد برگزار شد.

اِلمان شهید فخری‌زاده به منظور اجرای نماد انرژی هسته‌ای آهنی با ۱۲ عدد پرنده با رنگ‌آمیزی اپوکسی لوله‌ها، فرم پرتره و پرنده‌ها و همچنین سه گروه نماد انرژی هسته‌ای اجرا شده است.

امام جمعه آبسرد نیز در این مراسم اظهار داشت: شهید فخری زاده یکی از پنج شخصیت ایرانی بود که نامش در فهرست ۵۰۰ نفر قدرتمند ترین افراد جهان از سوی نشریه آمریکایی منتشر شد.

حجت الاسلام و المسلمین سیداحمد میرشریفی، ادامه داد: ایشان دانشمندی کم‌نظیر و توانا بود و با وجود آنکه تلاش می‌کرد نشانی از او نباشد اما تمام همت خود را گذاشت تا قوی ترین ظرفیت بازدارندگی را برای ایران و جهان اسلام ایجاد کند .

وی خاطرنشان کرد: در این مسیر آرام و بی صدا ولی مشتاقانه تلاش نمود و تا پای جان ایستاد که به فرموده رهبر معظم انقلاب شهادت نتیجه مجاهدت های علمی ایشان بود.

شهید محسن فخری‌زاده معاون وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح و ریاست سازمان پژوهش‌های نوین دفاعی روز جمعه هفتم آذر ۱۳۹۹ به دست عوامل تروریست در آبسرد ترور شد و در این حادثه این دانشمند هسته‌ای و همراهانش هدف قرار گرفتند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha