۱۵۱ هزار نفر در میاندوآب ۲ دز واکسن کرونا را دریافت کرده اند

مهاباد- ایرنا- مدیر شبکه بهداشت و درمان میاندوآب با بیان اینکه در این شهرستان تاکنون ۱۵۱ هزار دز واکسن کرونا در نوبت دوم تزریق شده است، گفت: شهروندان برای بالا بردن سطح ایمنی و مصون ماندن در برابر بیماری کووید- ۱۹ به مراکز واکسیناسیون مراجعه کنند.

سهراب حیدری روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: دغدغه اصلی ما عدم استقبال شهروندان از تزریق دز دوم واکسن است و این در حالی است که تمامی مراکز واکسیناسیون شهرستان فعال بوده و نیروی انسانی و واکسن هم به حد کافی وجود دارد.

وی در ادامه افزود: تاکنون ۱۹۳ هزار نفر از مردم میاندوآب دز اول واکسن کرونا را دریافت کرده‌اند که حدود ۸۵ درصد جمعیت شهرستان را شامل می‌شود.

مدیر شبکه بهداشت و درمان میاندوآب با بیان اینکه در مجموع ۳۴۶ هزار و ۵۰۰ دز واکسن کرونا در این شهرستان تزریق شده است، افزود: همچنین در نوبت سوم برای کادر درمان و گروه‌های هدف شامل افراد دارای بیماری زمینه‌ای و ضعف ایمنی هم ۲ هزار و ۵۰۰ دز واکسن تزریق شده‌است.

حیدری با تاکید بر اینکه مردم برای تزریق واکسن در نوبت دوم به مراکز واکسیناسیون مراجعه کنند، گفت: افراد بالای ۶۰ سال سن و دارای بیماری زمینه‌ای نیز برای تزریق دز سوم واکسن مراجعه کنند.

وی گفت: برای دریافت دز سوم واکسن، باید ۶ ماه از تزریق دز دوم واکسن "آسترازنکا" و "اسپوتنیک" سپری شده باشد و این مدت در سایر واکسن‌ها چهار ماه است.

مدیر شبکه بهداشت و درمان میاندوآب با بیان اینکه آمار بستری و فوتی‌های ناشی از کرونا در این شهرستان فوق‌العاده کاهش یافته است، گفت: هم‌اکنون میاندوآب از نظر رنگ‌بندی کرونایی در وضعیت زرد قرار دارد و تعداد بستری ها نیز در بیمارستان با احتساب بخش و آی‌سی‌یو ۱۵ نفر است.

حیدری با بیان اینکه این وضعیت در صورت عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی و عادی انگاری مردم شکننده است، اظهار داشت: هم‌اکنون استفاده از ماسک در میاندوآب به زیر ۴۵ درصد رسیده و رعایت فاصله گذاری اجتماعی نیز به شدت کاهش یافته و هرگونه عادی انگاری هم می‌تواند وضعیت را به موج ششم وارد کند که نیاز است مردم همواره در رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی جدی و اهتمام داشته باشند.

ویروس کرونا موجب بیماری عفونی کووید ۱۹ می‌شود ؛ این ویروس ۲۴ آذر ۱۳۹۸ در شهر "ووهان" واقع در مرکز کشور چین گزارش شد، ابتدا از این بیماری به‌عنوان ذات‌الریه نام ‌برده می‌شد، اما کمیسیون ملی بهداشت چین در ۹ دی ۱۳۹۸ به‌صورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد.

"کرونا"، ویروسی است که گستردگی شیوع آن بسیار وسیع است و از جمله راه‌های انتقال آن عطسه، سرفه، دست‌ دادن و روبوسی است؛ پزشکان توصیه می‌کنند، افراد علاوه بر پرهیز از دست‌دادن، روبوسی و حضور در مرکزهای عمومی؛ به‌ هنگام عطسه لازم است، جلوی بینی خود را با دستمال بگیرند و یا برای مهار آن از آرنج خود استفاده کنند.

برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی همچون استفاده از ماسک و فاصله‌گذاری اجتماعی توصیه شده‌ است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha