پشتیبان جوانان نخبه هستیم

تهران - ایرنا - رییس شورای سیاست گذاری پنجمین جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان گفت: در این جشنواره از جوانان نخبه کشور پشتیبانی و برای تجاری سازی ایده‌ها تلاش می‌شود و این هدف امکان پذیر نیست مگر اینکه از آینده سازان کشور حمایت شود.

به گزارش خبرنگار گروه علم و آموزش ایرنا، ابراهیم جمیلی روز سه‌شنبه در پنجمین جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان در تالار علامه امینی دانشگاه تهران تصریح کرد: مراسم امروز جمع پدران و مادرانی است که دلسوز فرزندان خود هستند باید امروز کاری کنیم که شرکت کنندگان در این جشنواره احساس غرور کنند.
وی افزود: نتیجه برگزیده شدن یا نشدن در این جشنواره یکی است، جشنواره امید به آینده را در جوانان تقویت کرد و ثابت کرد که برای علم باید سرمایه گذاری شود و سرمایه گذاری در علم اگر انجام شود شاهد رشد علم خواهیم بود.

وی با بیان اینکه جشنواره نشان می دهد که در شیوه خلق خلاقیت ها باید تغییر نگرش داشت، تصریح کرد:این جشنواره این پیام را برای مسوولان و دولت سیزدهم می دهد که اولویت علمی باید با آرامش فکری باشد بدون آرامش نمی توان کار بزرگ انجام داد.

رییس شورای سیاست گذاری جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان ادامه داد: جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان محلی برای تولید کار و پیوند علم و ثروت است و باید با نگاه علمی به امکانات موجود، تلاش کنیم حداکثر بهره‌وری را در منابع ملی داشته باشیم. ۹۰ درصد فعالیت در این جشنواره داوطلبانه است. 
جمیلی تصریح کرد این کشور برای کار ساخته شده چون انسان‌هایی که کار دارند دنبال حاشیه نیستند ، شکل جشنواره از سال ۱۴۰۱ تغییر خواهد کرد و به سمت و سویی خواهد رفت تا به علاقه‌مندان به خدمت از میان جوانان استفاده کنیم. اکو ۱۳۰ میلیون تومان به ما کمک کرد و ما این را برای کسانی که برگزیده نشدند هزینه میکنیم.

وی خاطرنشان کرد: سال ۲۰۲۲ سال علوم پایه نامگذاری شده است که برای این موضوع هم باید تلاش کنیم تا رشد علوم پایه را شاهد باشیم. 
رییس شورای سیاست گذاری پنجمین جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان درباره هوش مصنوعی نیز گفت: ابن هوش نوعی دیگر از زندگی کردن است و لازم است که اولین آکادمی هوش مصنوعی در مرکز نوآوری آزادی روز جمعه افتتاح خواهد شد و نقش این آکادمی در آینده هوش مصنوعی کشور بسیار نمایان باشد و درخواست دارم که جوانان ما را در این آکادمی هم همراهی کنند.

ایده پردازان به خوبی دیده نمی‌شوند
محمود کمره ای رییس پنجمین جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان هم گفت: در این هیاهو و شرایطی که در دنیا و ایران وجود دارد این نوع حرکت ها جایگاه عادی و روزمره ای ندارد، جوانان و اندیشمندان ما ایده ای را پردازش می کنند و برای آینده خود و کشور ایده پردازی می کنند اما ممکن است در این هیاهوی روزگار دیده نشوند یا در مدار غیرشایسته سالاری دیده نشوند.
وی تصریح کرد: البته کسانی هستند که می توانند تلاش و ایده این افراد را بشناسند و معرفی کنند که برگزاری این جشنواره ها می تواند مفید و موثر در بخش شناسایی و معرفی این افراد باشد.
رییس پنجمین جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان ادامه داد: ایجاد امید در جوانان و امیدوار کردن به اینکه در کشور خودشان طرفداران و حامیانی دارند که در این کشور رشد کنند، باید این را به جوانان بگوییم که باید از این فرصت ها استفاده کنند.

کمره ای اضافه کرد: این جشنواره اولین بار است که در کشور بخش خصوصی به حمایت از پژوهشگران و فناوری روی آورده است. این حمایت در بخش علوم پایه است و ممکن است که علوم پایه نتیجه زود بازده ندارد اما تاثیرگذار است ، پس علم و نشا آن کار ارزشمند است و در مدت زمان مشخصی به بار می نشیند. علوم پایه علم، اصل و ریشه است.

به گزارش ایرنا، در پنجمین جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان  ۳۱۳ ایده در سایت جشنواره ثبت شد که در نهایت ۱۴ ایده در بخش ایده پردازان و چهار تیم در بخش کسب و کار نوپا برگزیده شدند. 

چهارمین جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان در ۹ آذر سال ۹۹ برگزار شد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha