به گزارش خبرنگار گروه علم و آموزش ایرنا، رسول جلیلی روز سهشنبه در پنجمین جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان در تالار علامه امینی دانشگاه تهران افزود: کشور با مسایل و چالش های زیادی رو به رو است و نیاز داریم این مسایل را به خوبی بشناسیم و راه حل عالمانه برای آن بیندیشیم و می دانم جوانان با چالشها به خوبی برخورد میکنند و برای حل آنها راهکارهای اساسی ارایه می دهند.
وی تصریح کرد: توانمندسازی جوان برای حل مسایل با تمرکز بر فناوری نوین ارزش آفرین می تواند نقش مهمی در تولید ارزش افزوده در همه عرصه های اقتصادی، سیاسی، علمی و فرهنگی کشور داشته باشد.
وی ادامه داد: بخاطر برگزاری مستمر این جشنواره توسط دست اندرکاران این جشنواره تقدیر می شود چون این جشنواره هم علم و هم جوان را ارج می نهد.
جلیلی در ادامه به برخی توانمندیهای دانشگاه صنعتی شریف اشاره و اضافه کرد: دانشگاه شریف نقش موثری در توانمندسازی علم و پژوهش و کارآفرینی داشته و پیشرفت های قابل توجهی در عرصه علم و آموزش داشته است.
وی خاطرنشان کرد: دانشگاه صنعتی شریف همچنین در حوزه آموزش موفقیتهای زیادی کسب کرده است، در حوزه پژوهش اهتمام ویژه به کیفیت و کمیت پژوهش های نظری و کاربردی داشته است.
رییس دانشگاه صنعتی شریف ادامه داد: در حوزه فناوری گسترش مجتمع فناوری و توسعه فرهنگ کارآفرینی و پردازش سریع اطلاعات از جمله موفقیتهای این دانشگاه است.
وی در ادامه به توجه این جشنواره به حوزه علوم پایه اشاره کرد و اظهار داشت: اخیرا خانوادهها تمایل زیادی به سمت رشتههای علوم پزشکی دارند اما باید این توجه را به سمت علوم انسانی سوق داد تا این علوم هم مورد توجه بیشتر داوطلبان و دانشجویان قرار گیرد تا این علوم را هم با رشد ببینیم.
حمیدرضا مشفق دبیر جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان نیز در این مراسم گفت: اقبال به علوم پایه کم شده است به همین دلیل سال ۲۰۲۲ به نام سال علوم پایه نامگذاری شده است البته چون خیلی علوم اساسی و مهمی است یکسال را به این نام نهاده اند.
وی تصریح کرد: این جشنواره و بانیان آن ژرف اندیش بودند که به سمت علوم پایه رفته اند و این دوراندیشی و ژرفاندیشی آنها را نشان می دهد که نشان می دهد خیلی برای آنها دارای اهمیت است.
مشفق تصریح کرد: جشنواره در دو بخش ایده پردازی و کسب و کارهای نوپا با دو موضوع مهم هوش مصنوعی و کرونا برنامهریزی شد، ۲۹۹ ایده و ۴۱ طرح کسب و کار نوپا دریافت شد
به گزارش ایرنا، در پنجمین جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان ۳۱۳ ایده در سایت جشنوارع ثبت شد که در نهایت ۱۴ ایده در بخش ایده پردازان و چهار تیم در بخش کسب و کار نوپا برگزیده شدند.
چهارمین جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان در ۹ آذر سال ۹۹ برگزار شده است.
نظر شما