به گزارش ایرنا، علی محمد زنگانه روز چهارشنبه در نشست با مدیران آژانس های گردشگری عراق در سالن اجتماعات استانداری افزود: از هرگونه همکاری برای توسعه صنعت گردشگری در این استان شمالی که از محورهای مورد تاکید رئیس جمهوری بوده است، حمایت خواهد شد.
وی تصریح کرد : سرمایه گذاری در بخش صنعت گردشگری استان باید بیش از گذشته مورد توجه جدی قرار گیرد.
رئیس فراکسیون گردشگری مجلس عراق گفت: هدف سازمان گردشگری عراق ایجاد گردشگری مستمر با مناطق هدف در راستای توسعه پایدار است.
حنان نوری حنون افزود: استان گلستان نیازمند بازاریابی بسیار قوی در بخش گردشگری در سطح بین المللی بوده و ما خرسندیم که زمینه معرفی این استان را در کشور عراق فراهم کنیم.
به گفته مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گلستان، تور مدیریان آژانس های گردشگری کشور عراق به مدت سه روز در این استان برگزار می شود که با ظرفیت ها و توانمندی در حوزه جاذبه های گردشگری و نمونه از تاسیسات از جمله اقامتگاه بوم گردی و هتل ها آشنا می شوند.
احمد تجری افزود: در حاشیه این تور، نشست های تخصصی با حضور بخش خصوصی گردشگری استان برگزار خواهد شد.
گلستان واقع در شمال کشور، یکی از استان های برخوردار از جاذبه های متعدد تاریخی و طبیعی و فرهنگی است.
زندگی اقوام متعدد با خرده فرهنگ های خاص و کمتر دیده شده، آثار تاریخی متعلق به دوره های گوناگون، جاذبه های طبیعی مانند قله ها و دریا و آبشارها و جنگل، از جمله ظرفیت های گردشگری استان گلستان به شمار می رود.
گلستان به دلیل حضور اقوام و مذاهب متعدد در نقاط گوناگون این خطه به نگارستان ایران مشهور است.
برج قابوس با بیش از هزار سال قدمت و متعلق به سده چهارم هجری، تنها اثر ثبت جهانی شده استان گلستان است که در گنبد کاووس قرار دارد.
گلستان با دارا بودن بیش از ۳۵۰ جاذبه طبیعی متنوع و ارزشمند، ظرفیت حضور اقوام متعدد با خرده فرهنگهای فراوان، آثار و ابنیه چند هزار ساله، جنگلهای چند میلیون ساله هیرکانی، سواحل دریای خزر، مرالهای دشت جهاننما و جزیره آشوراده در دل دریای خزر یکی از قطبهای مهم اکوتوریسم در شمال ایران است که تا قبل شیوع کرونا جمعیت قابل توجهی از مسافران و گردشگران به آن سفر می کردند.
نظر شما