علی دیانتی روز پنجشنبه در حاشیه بازدید از کشتارگاه صنعتی طیور میاندوآب در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: ۴۹ واحد مرغداری گوشتی این شهرستان سالانه توان تولید یک میلیون و پنج هزار قطعه مرغ را دارد.
وی با بیان اینکه همچنین ۸۸۶ تن تخم مرغ در این شهرستان سالانه تولید و روانه بازار میشود، افزود: در این شهرستان هم اکنون چهار واحد مرغ مادر گوشتی با ظرفیت ۱۴۷ هزار قطعه و یک واحد مرغداری تخمی با ظرفیت ۶۰ هزار قطعه نیز در حال فعالیت است.
وی اضافه کرد: علاوه براین وجود زنجیره تولید یکپارچه طیور شامل کشتارگاه با ظرفیت سالانه ۲۲ هزار و ۵۰۰ قطعه، کارخانه جوجه کشی با ظرفیت ۱۲ میلیون عدد تخم مرغ نطفه دار، کارخانه تولید خوراک طیور با ظرفیت ۲۰ هزار تن در سال و کشتارگاه صنعتی به ظرفیت تقریبی روزانه ۱۴ تن از پتانسیل های خوب این شهرستان در راستای تولید و توزیع گوشت مرغ است.
مدیر جهاد کشاورزی میاندوآب با اشاره به "واگذاری مسوولیت بازرسی و نظارت بر تامین و توزیع کالاهای اساسی و خوراکی های موضوع قانون انتزاع، به وزارت جهاد کشاورزی" گفت: طی مصوبه دولت سیزدهم بازرسی و نظارت بر تامین و توزیع کالاهای اساسی (محصولات غذایی) به وزارت جهاد کشاورزی واگذار شده که پیش از این توسط وزارت صنعت و معدن و تجارت انجام می گرفت.
دیانتی افزود: استقرار قرارگاه امنیت غذایی در جهاد کشاورزی، موجب افزایش نظارت بر تامین و توزیع کالاهای اساسی، افزایش نظارت بر تولید و تنظیم بازار محصولات غذایی خواهد شد.
شهرستان میاندوآب در جنوب آذربایجان غربی قرار دارد و یکی از قطب های تولید انواع محصولات کشاورزی و دامی در این استان است.
نظر شما