سیدمحمد هاشمی روز پنجشنبه در گفتگو با خبرنگار ایرنا در لاهیجان موضوع عدالت فرهنگی را یکی از اولویت های اصلی دولت سیزدهم عنوان کرد و افزود: ستادی با هدف نهادینه کردن موضوع عدالت فرهنگی در کشور به دستور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تشکیل شده است و به طور جدی پیگیر این مسئله می باشد.
وی ادامه داد: تمام تلاش ما این است که سیاست ها، برنامه ها و مصوبات این کمیته در بخش فرهنگی لایحه بودجه سال ۱۴۰۱ دیده شود تا هرچه سریع تر شاهد عملیاتی شدن برنامه های مسئله عدالت فرهنگی باشیم
هاشمی همچنین ساخت و تکمیل فضاهای فرهنگی، هنری و آموزشی بویژه در مناطق کمتر برخوردار را از دیگر اهداف عدالت فرهنگی عنوان کرد و افزود: وزارت فرهنگ و ارشاد به طور جدی پیگیر عملیاتی شدن برنامه های ستاد مناطق محروم و عدالت فرهنگی است.
وی همچنین به تعامل سازنده و نزدیک وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با مجلس شورای اسلامی و نمایندگان مردم اشاره کرد و گفت: وزارت ارشاد به لحاظ همگرایی معنایی و محتوایی رابطه ی خوبی با مجلس دارد.
اهالی فرهنگی، هنر و رسانه در اولویت انتخاب مدیران استانی
معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در بخش دیگری از مصاحبه به تغییرات مدیران ادارات کل این وزارتخانه در استانها اشاره کرد و گفت: به طور حتم مدیران افرادی خواهند بود که اهل فرهنگ، هنر و رسانه باشند.
هاشمی همچنین تاکید کرد: سوابق مثبت و موفق مدیریتی برای گزینش مدیران استانی نیز از دیگر اولویت ها است که به طور حتم برای تمامی استانها لحاظ خواهد شد.
علاوه بر این وی، داشتن شخصیتی انقلابی و متعامل بودن با خانواده فرهنگ، هنر و رسانه را نیز از دیگر ویژگی های مدیران دانست و گفت: موضوع توسعه و احیای فرهنگ برای دولت بسیار حائز اهمیت است.
حل مسئله اکران فیلم های دارای مجوز در دولت قبل
معاون حقوقی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی همچنین به مسئله عدم پخش برخی فیلم ها که در دولت قبل مجوز دریافت کرده بودند نیز اشاره کرد و گفت: متاسفانه به دلیل محدودیتهای کرونایی تعداد قابل توجهی پشت خط اکران هستند.
هاشمی به تعامل وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با تهیه کنندگان و کارگردانان اشاره کرد و افزود : در تلاش هستیم تا این موضوعات را حل کنیم.
به گفته او، فیلم های سینمایی که در دولت جدید مجوز اکران می گیرند و از سال آینده به اکران می رسند، ملاک سنجش عملکرد سینمایی وزارت ارشاد خواهند بود.
نظر شما