به گزارش خبرنگار ایرنا از مسکو، این نمایشگاه کتاب در مجموعه نمایشگاهی «گاستینی دوور» واقع در مجاورت میدان سرخ دایر شده است و از امروز دوم تا ششم دسامبر ۲۰۲۱ (یازدهم تا پانزدهم آذر ماه ۱۴۰۰) برپا خواهد بود.
در این نمایشگاه بیش از۳۰۰ ناشر و موسسه انتشاراتی از روسیه و ۱۸ کشور جهان از جمله بنیاد مطالعات اسلامی ابن سینا از جمهوری اسلامی ایران شرکت دارند و کتاب های جدید خود را عرضه کرده اند.
جمهوری اسلامی ایران ، اتریش، بلاروس، بلغارستان، بریتانیا، مجارستان، آلمان، یونان، دانمارک، اسپانیا، ایتالیا، قزاقستان، چین، مکزیک، هلند، نروژ، لهستان، روسیه، ایالات متحده آمریکا، تایوان ، اوکراین، فنلاند، فرانسه، کرواسی، جمهوری چک، سوئد، استونی و ژاپن کشورهای شرکت کننده در این نمایشگاه هستند.
بنیاد ابن سینا به نمایندگی از جمهوری اسلامی ایران برای سیزدهمین سال متوالی در این نمایشگاه شرکت کرده و تازه های نشر خود را به علاقه مندان معرفی خواهد کرد.
حمید هادوی مدیر بنیاد ابن سینا در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، نمایشگاه کتاب ادبیات غیر داستانی (ادبیات تفکری _ non/fiction) را یکی از مهترین رویدادهای فرهنگی روسیه عنوان وی خاطرنشان کرد: ۱۰ اثر جدید بنیاد ابن سینا در این نمایشگاه رونمایی و با حضور نویسندگان و مترجمان این آثار به علاقه مندان معرفی خواهند شد.
هادوی اظهار کرد: بنیاد ابن سینا و انتشارات صدرا تازه های نشر خود را در موضوعاتی نظیر فلسفه، عرفان، علوم قرانی، تاریخ، اقتصاد اسلامی، هنر اسلامی، ایران شناسی و زبان و ادبیات فارسی در معرض دید علاقه مندان قرار داده است.
کتاب تاریخ ادبیات فارسی، تالیف مارینا رییسنر استاد دانشگاه دولتی مسکو که با حمایت بنیاد ابن سینا چاپ و منتشر شده، به عنوان کتاب برتر نمایشگاه امسال انتخاب شده و در لیست کتابهای برگزیده قرار گرفته است.
داستان هایی از مثنوی معنوی ترجمه پروفسور پریگارینا، جهان شمولی اخلاق با نظارت علمی دکتر آپرسیان و با همکاری انستیتو فلسفه مسکو، جلد دوم تاریخ ادبیات ایران اثر دکتر مارینا رییسنر و با همکاری انستیتو آسیا آفریقا مسکو، ترجمه روسی گلشن راز شبستری اثر دکتر لوکاشوف با همکاری انستیتو فلسفه مسکو، انسان نورانی در عرفان ایرانی اثر پروفسور هانری کربن مترجم یوری استفانف و ویراستاری یانیس اشوتس از جمله آثار بنیاد ابن سینا در این نمایشگاه است.
کلام و جامعه در سده های دوم و سوم هجری اثر پروفسور یوزف فان اس مترجم کازاکو و ویراستاری الشاد نصیراف با همکاری اسنتیتو فلسفه مسکو، تعلیم و تربیت از دیدگاه اندیشمندان مسلمان اثر پژوهشگاه حوزه و دانشگاه بانظارت آیت الله اعرافی با همکاری انستیتو شرق شناسی مسکو از دیگر آثار بنیاد ابن سینا است که در این نمایشگاه به مخاطبین معرفی و عرضه شده است.
نظر شما