اله کرم جانی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در صورت اختصاص این میزان اعتبار شاخص آسفالت راه های روستایی کهگیلویه و بویراحمد که هم اکنون ۵۰درصد است به ۷۵درصد خواهد رسید.
وی با اشاره به اینکه تقویت تجهیزات راهدارخانه های استان ضرورت دیگری است که نیازمند توجه است تاکید کرد: بیش از ۲۰۰ دستگاه ماشین آلات سنگین شامل لودر، گریدر، برف روب و نمک پاش برای طرح های راهداری در استان به کار گرفته می شود که نیازمند افزایش و نوسازی به دلیل استهلاک هستند.
جانی پور عنوان کرد: برای خدمات رسانی بهتر حداقل ۹ دستگاه ماشین آلات سنگین باید به تجهیزات فعلی راهدارخانه های کهگیلویه و بویراحمد افزوده و ۱۲۷ دستگاه ماشین آلات نیز باید نوسازی شود.
سرپرست کل راهداری و حمل و نقل جاده ای کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد: این استان با داشتن ۶۶ محور برف گیر به طول ۲ هزار و ۸۴۶کیلومتر و ۷۹ گردنه به طول ۳۲۷ کیلومتر نیازمند تقویت تجهیزات راهدارخانه ها برای خدمات رسانی بهتر است.
وی بیان کرد: از ۲ هفته پیش عملیات راهداری زمستان با مشارکت ۲۷ راهدارخانه استان شروع شده و تا پایان فصل زمستان ادامه دارد.
جانی پور اضافه کرد: در زمان اجرای این طرح، راهداران با تمام توان، روان سازی ترافیک و سهولت تردد رانندگان و مسافران را فراهم و امداد رسانی و افزایش ایمنی جاده ای در تمامی مسیرها را انجام می دهند.
وی تاکید کرد: کهگیلویه و بویراحمد ۶ هزار و ۱۳۹ کیلومتر جاده اصلی، فرعی و چهارخطه دارد که از این میزان پنج هزار و ۴۲۰کیلومتر آن فرعی و روستایی است.
کهگیلویه وبویراحمد با بیش از ۱۶ کیلومتر مربع ۷۲۶ هزار نفر جمعیت یک درصد مساحت کشور را در اختیار دارد.
نظر شما