یوسف باشی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه سال گذشته سهم شهرستان سروآباد از اعتبارات ماده ۱۸۰ و اعتبارات استانی ۱۸۰ میلیارد ریال بود اظهار داشت: امسال با توجه به نگاه ویژه دولت سیزدهم به رفع مشکلات مردم مناطق مرزنشین اعتبارات شهرستانی به ۹۱۰ میلیارد ریال افزایش یافت.
وی افزود: دولت سیزدهم تمام توان و تلاش خود را برای رفع محرومیت و توسعه مناطق کمتر توسعه یافته به کار بسته است و امیدواریم با این رویکرد دولت مردمی، شهرستان سروآباد در طول سال های آینده به یک شهرستان توسعه یافته و پیشرفته تبدیل شود.
فرماندار شهرستان سروآباد یادآور شد: ۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار نیز در راستای ایجاد اشتغالزایی به شهرستان سروآباد اختصاص یافته است که تخصیص ۱۰۰ درصدی این اعتبار و هزینه کرد آن در جای خود، باعث ایجاد تحول و اشتغالزایی می شود.
باشی به ظرفیت بازارچه مرزی مله خورد اشاره کرد و گفت: ۲۰۰ میلیارد ریال سود بازرگانی این بازارچه که از ابتدای امسال آغاز بکار کرده است به حساب اهالی روستاهای مرزنشین شهرستان واریز شد.
وی به ثبت جهانی اورامان اشاره کرد و افزود: باتوجه به ثبت جهانی منطقه اورامانات که بیشترین روستاهای آن در شهرستان سروآباد است این مهم می تواند در راستای درآمدزایی و توسعه و پیشرفت هرچه بیشتر شهرستان تاثیر بسزایی ایفا کند.
فرماندار سروآباد تاکید کرد: ثبت جهانی اورامان که پنج سال به طول انجامید، یک نوع آیندهنگری برای شهرستان سروآباد بود که مزایای آن در آینده نمایان می شود و باعث معرفی هرچه بیشتر این منطقه در سطح ملی و جهانی خواهد شد.
باشی تاکید کرد: نظام مقدس جمهوری اسلامی به ویژه دولت سیزدهم تمام تلاش و توان خود را برای توسعه زیرساختها و حوزه گردشگری منطقه اورامان بکار خواهد گرفت.
نماینده عالی دولت در شهرستان سروآباد با اشاره به زلزله خیز بودن منطقه و پیامدهای ناشی از زلزله دو سه سال اخیر در این شهرستان گفت: امسال وام مقاومسازی مسکن در مناطق اهلسنت کشور به ۲۵۰ میلیون تومان افزایش یافته است که این مهم بیانگر توجه ویژه دولت به این مناطق است.
شهرستان سروآباد با ۲ بخش مرکزی و اورامان و جمعیتی افزون بر ۵۲ هزار نفر در ۹۰ کیلومتری غرب سنندج مرکز استان کردستان واقع شده و با کشور عراق ۲۴ کیلومتر مرز دارد.
نظر شما