پریسا عابدپور روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این میزان سرمایهگذاری برای راهاندازی ۲۴ معدن صورت گرفته است که با راهاندازی آن برای ۶۲۲ نفر از جوانان منطقه اشتغالزایی میشود.
وی ادامه داد: با این حجم سرمایه گذاری، استخراج سالیانه معادن استان به سه میلیون و ۵۴۳ هزار تن افزایش یافته است.
معاون معدن و صنایع معدنی سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجانغربی با اشاره به وجود ۵۰۳ معدن در استان گفت: حجم سرمایهگذاری صورتگرفته در این معادن نیز در مجموع چهار هزار و ۷۴۵ میلیارد ریال برآورد شده است.
عابدپور با اشاره به اینکه ۶۸ نوع ماده معدنی در کشور شناسایی شده، اضافه کرد: ۷۵ درصد این تعداد در این استان وجود دارد که ۵۱ نوع را شامل می شود.
وی بیان کرد: در حال حاضر برای بیش از پنج هزار نفر به صورت مستقیم در بخش معدن استان اشتغال فراهم شده است.
وی ادامه داد: معادن به عنوان پیشران اقتصادی در هر کشوری مطرح بوده و باتوجه به گستردگی مواد معدنی و وجود ذخایر با ارزش در سطح استان، سرمایهگذاری در این بخش طی سالهای آینده رشد اقتصادی درخشانی را برای استان خواهد داشت.
معاون معدن و صنایع معدنی سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجانغربی گفت: عمده مواد معدنی دارای کاربرد در صنایعی از جمله ساختمانی، آرایشی، بهداشتی، فولاد و نفت است.
وی افزود: صنایع تبدیلی این استان نیز در بخشهای فرآوری و استحصال طلا، سنگ تزئینی، تولید سیمان، آهک و گچ و صنعت تولید پودرهای میکرونیزه فعال است.
آذربایجانغربی از جمله استانهای غنی در حوزه معدنی است ولی کمبود واحدهای فرآوری، موجب فروش خام بسیاری از این مواد معدنی میشود.
نظر شما