مهدی صفری مقدم روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این پروژه با سرمایه گذاری سه هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال بخش خصوصی در راستای کاهش ترافیک و حجم کاری، تسهیل در امر تردد کامیون داران و همچنین تامین رفاه حال رانندگان، با راه اندازی سامانه نوبت دهی هوشمند آماده بهره برداری است.
وی افزود: این مجموعه لجستیکی دومین مجموعه بعد از " آنا وطن" در زمینی به مساحت ۴۸ هکتار احداث شده و ظرفیت توقف کامیون و تریلر در این مرکز لجستیکی ۲۵۰ کامیون است.
معاون لجستیک و حمل و نقل سازمان منطقه آزاد ماکو ادامه داد: با بهره برداری از این پروژه زمینه اشتغال برای ۱۵۰ نفر فراهم می شود.
صفری مقدم اضافه کرد: این مجموعه لجستیکی، علاوه بر امکانات پارکینگ، انبارداری، نوبت دهی و ... امکانات رفاهی نظیر کافی شاپ، رستوران، فروشگاه، سوئیت، محل اسکان، نمازخانه و ... می باشد.
به گفته وی کاهش صف کامیونها در جاده ترانزیتی ماکو، رفع مشکل ازدحام و شلوغی مرز و پسکرانه مرزی، امنیت کالاها و کامیونها از جمله مزایای بهره برداری از این پروژه است که بزودی به بهره برداری میرسد.
مجموعه لجستیکی "محور طلایی منطقه آزاد ماکو" دومین مجموعه لجستیکی بعد از " آنا وطن" می باشد بزودی با مسوولان کشوری به بهره برداری خواهد رسید.
مجموعه اقدامات سازمان منطقه آزاد ماکو در ساماندهی مرز بازرگان و پسکرانه آن از جمله ایجاد تیرپارک و سامانه هوشمند نوبت دهی و مدیریت ناوگان خروجی از مرز با هماهنگی شورای ساماندهی مبادی ورودی و خروجی کشور و دبیرخانه آن در معاونت حمل و نقل وزارت راه و شهرسازی در دست اجراست.
منطقه آزاد ماکو بزرگترین منطقه آزاد کشور در شمال غرب کشور واقع شده است.
نظر شما