تذکر به مدیران ۸۲۰ مدرسه استان به خاطر عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی

ساری - ایرنا - معاون تربیت‌بدنی و سلامت اداره کل آموزش‌وپرورش مازندران از تذکر کتبی به مدیران ۸۲۰ مدرسه استان به خاطر عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی خبر داد و گفت : احتمال غیرحضوری شدن دوباره تحصیل دانش‌آموزان در مازندران به دلیل ابتلا تعدادی از مُحصلان به بیماری کووید ۱۹ از روزهای آینده وجود دارد.

قربانعلی سهرابی روز سه‌شنبه در گفت و گو با ایرنا با تایید ابتلا تعدادی از دانش آموزان در غرب استان مازندران به کووید ۱۹ در روزهای گذشته افزود: در صورت افزایش ابتلاها و رعایت نشدن شیوه‌نامه‌های بهداشتی، تدریس مُحصلان بار دیگر به شکل غیرحضوری و در فضای مجازی در استان ادامه خواهد یافت.

وی اشاره‌ای به تعداد دانش آموزان مبتلا به کرونا در غرب استان مازندران نکرد ، اما گفت که به غیر از رامسر و تنکابن تاکنون گزارشی از دیگر شهرستان‌های استان، مبنی بر ابتلا محصلان و یا معلمان به کرونا مخابره نشده است.

معاون تربیت‌بدنی و سلامت اداره کل آموزش‌وپرورش مازندران خاطر نشان کرد : روزانه ده‌ها تماس از خانواده‌های دانش آموزان مبنی بر رعایت نشدن دستورالعمل‌های بهداشتی در مدارس از نقاط مختلف استان به آموزش و پرورش مخابره می‌شود که با ادامه این روند، مجبور هستیم تدبیر دیگری برای ادامه تحصیل دانش آموزان به صورت غیرحضوری اتخاذ کنیم.

وی اضافه کرد: از ابتدای آذر ماه سال جاری تاکنون، همزمان با بازگشایی مجدد مدارس در استان، دانشگاه‌های علوم پزشکی مازندران و بابل ۲ هزار و ۸۶۷ بازدید از مدارس استان انجام دادند که تحلیل آمار این پایش‌ها نشان می دهد که میزان رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی مانند استفاده از ماسک، رعایت فاصله ۲ متری دانش آموزان در کلاس‌های درس از یکدیگر و همچنین بازگشایی ۴۵ درجه‌ای پنجره‌های کلاس درس باهدف جابه جایی هوا چندان رضایت بخش نیست.

سهرابی گفت : در روزهای گذشته طبق دستورالعمل‌های وزارت آموزش و پرورش که مسوولیت رعایت نشدن شیوه نامه‌های بهداشتی و کرونایی در کلاس‌های درس را برعهده مدیران مدارس گذاشت، ۸۲۰ مدیر مدرسه تذکر کتبی دریافت کردند و در صورت ادامه نقض شیوه نامه‌های بهداشتی افراد حقوقی خاطی به تخلفات اداری آموزش و پرورش معرفی و از ادامه تحصیل دانش آموزان در مدارس به صورت حضوری ممانعت خواهد شد.

وی با بیان اینکه، دانش‌آموزان مشکوک به کرونا و دارای علایم سرماخوردگی حق ورود به کلاس‌های درس را ندارند، گفت: دانش آموزانی و معلمان مشکوک به کرونا بعد از سپری کردن دوران نقاهت، در صورتی می‌توانند در کلاس‌های درس حاضر شوند که نمونه‌گیری منفی آزمایش کرونا خود را به مدیر مدرسه ارایه دهند.

معاون تربیت‌بدنی و سلامت اداره کل آموزش‌وپرورش مازندران تصریح کرد: مدیران مدارس چهار هزار و ۲۰۵ مدرسه در مازندران در فراهم کردن زیرساخت‌های کلاس درس در ماه‌های گذشته اقدامات خوبی انجام دادند ، اما در ادامه برای رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی در کلاس‌های درس دچار نقص شدیم که باید هرچه زودتر آنها را برطرف کرد.

سهرابی با بیان اینکه از مجموع ۳۵۶ هزار دانش آموز واجد شرایط ۱۲ تا ۱۸ سال در مازندران تاکنون ۹۷ درصد دُز اول و ۸۸ درصد دُز دوم واکسن کرونا را دریافت کردند، گفت: از اول آذر تا ۱۵ آذر سال جاری از حضور سه‌هزار و ۲۵ نفر از دانش آموزانی که بدون ارایه کارت واکسن و یا ماسک خواستارحضور در کلاس های درس بودند، جلوگیری شد.

از اول آذر سال جاری ۵۲۰ هزار دانش آموز و ۴۵ هزار معلم مازندرانی همزمان با سراسر کشور در چهار هزار و ۲۰۵ ادامه فعالیت تحصیلی و آموزش خود را به صورت حضوری بعد از ماه ها وقفه از سر گرفتند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha