بهگزارش روز سهشنبه روابطعمومی سید «حسن حسینی» افزود: تسهیل در صدور مجوزهای گردشگری کشاورزی موجب میشود تا مزارع گردشگری در استان مرکزی راهاندازی شود.
وی اظهار داشت: باید فرآیند اعطای مجوز گردشگری کشاورزی برای متقاضیان این شاخه از گردشگری تسهیل شود و میراث فرهنگی آماده است به مکانهایی که دارای مجوز از جهادکشاورزی هستند مجوز گردشگری کشاورزی ارایه دهد.
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت: گردشگری کشاورزی شاخهای از گردشگری روستایی است که در آن کارآفرینان کشاورزی خدماتی را برای مشارکت عملی بازدیدکنندگان در محیطهای کشاورزی ارایه میکنند.
حسینی افزود: با توجه به افزایش گرایش به انواع گردشگری تخصصی و تغییرات جهانی و ضرورت ارایه خدمات طبق علایق خاص به گردشگران، این شاخه از گردشگری ضروری به نظر میرسد.
وی با بیان اینکه مجوز گردشگری کشاورزی باعث درآمدزایی بیشتر برای کشاورزان میشود، افزود: برخی از باغها و مزارع استان جذابیتهای خاصی برای گردشگران دارند و گردشگران میتوانند با حضور در مزارع مانند پرورش ماهی تجربه کسب کنند و لذت ببرند.
حسینی افزود: بهرهبرداران کشاورزی با دریافت مجوز میتوانند تور گردشگری به مزارع و باغهای خود ببرند و از این طریق درآمد کسب کنند.
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان مرکزی گفت: گردشگری کشاورزی شامل فعالیتهایی است که در آن یک بازدیدکننده در مزرعه و یا دیگر محیطهای کشاورزی با اهداف آموزشی و تفریحی و یا گذران اوقات فراغت، انجام میدهد.
حسینی افزود: مزرعهداران نیز میتوانند هنگام برداشت، هم محصولات خود را به فروش برسانند و هم از طریق گردشگری درآمد کسب کنند و بازدیدکنندگان در ازای برخورداری از این خدمات، هزینه ای را به کشاورز میپردازند.
وی اظهار داشت: فعالیتهای تفریحی از قبیل برگزاری تور پیادهروی، تفریح، اسب و کالسکه سواری، بالن سواری بر فراز مزرعه، عکاسی و نقاشی نیز در این طرح میگنجند و فرآوردهها و محصولات کشاورزی و دامی، آشپزی و عرضه غذاهای محلی نیز انجام میشود.
بیش از ۲ هزار جاذبه گردشگری در استان مرکزی شناسایی شده که ۸۷۳ اثر آن در فهرست آثار ملی کشور قرار دارند.
نظر شما