توجه به امر آموزش در کنار پژوهش ضروری است

سنندج- ایرنا- عضو هیات علمی دانشگاه ادیان و مذاهب اظهار داشت: از دهه ۸۰ به بعد تاکید بر پژوهش موجب نادیده گرفتن امر آموزش شد و آنچنان باید و شاید به این ۲ مقوله (آموزش و پژوهش) به خوبی پرداخته نشده، بنابراین توجه توامان به این مولفه‌ها ضروری است.

به گزارش ایرنا، سیدحسن اسلامی اردکانی روز سه شنبه در ضیافت اندیشه استادان با موضوع فلسفه و زیست شناسی به رسالت دانشگاه‌های نسل چهارم پرداخت و اظهار داشت: در اروپا  ۲۰۰ سال طول کشید تا از آموزش محوری به پژوهش محوری و دانشگاه‌های خودگردان روی بیاورند اما در کشور ما این روند به سرعت صورت گرفت که در نوع خود یک معضل اساسی است.

وی به فلسفه وجودی تشکیل دانشگاه گریزی زد و اضافه کرد: دانشگاه فراتر از جایگاه تعلیم و تربیت و  مرکز تولید علم و آموزش، جنبه فراگیرتری دارد.

عضو هیات علمی دانشگاه ادیان و مذاهب به رسالت اساتید در فضای دانشگاهی و آکادمیک اشاره کرد و افزود: ما یک انجمن بزرگ جهانی به نام دانشگاه هستیم امید است این هدف را به گونه‌ای پیش ببریم که به رسالت خود دست یابیم.

اسلامی اردکانی با بیان اینکه بشر نیازمند زندگی جمعی و زیست در اجتماع است به واژه امت اشاره کرد و یادآور شد: تمامی اجتماعات روی زمین از منظر قرآن کریم امت هستند چراکه اجتماعی شدن خصلت انسان است که گرایش آن به سوی زندگی جمعی و مدنی گوای این ادعاست.

وی به فلسفه کارکردن، زندگی، تدریس و آموزش ایده‌آل، سختی و دشواری‌های شغل معلمی پرداخت و خواندن( فراگرفتن)، نوشتن و تدریس را سه وظیفه مهم اساتید عنوان کرد.

در این نشست رییس دانشگاه علوم پزشکی کردستان هم از خدمات مسوولانه و صادقانه تمامی اساتید مجموعه دانشگاه در راستای توسعه بسترهای دانش، بینش و اندیشه که همواره در عرصه های ملی و بین المللی سرآمد بوده‌اند، قدردانی کرد.

سه هزار و ۲۸۰ دانشجو در ۴۳ رشته و هشت مقطع تحصیلی در پنج دانشکده دندانپزشکی، پزشکی، پرستاری و مامایی، بهداشت و پیراپزشکی در دانشگاه علوم پزشکی کردستان مشغول به تحصیل هستند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha