علیرضا میر روز سه شنبه در جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید شهرستان چابهار اظهار داشت: بررسی مسائل و مشکلات واحدهای تولیدی از مهمترین اهداف برگزاری چنین جلساتی است تا بتوان با تصمیمات لازم به افزایش اشتغال و تولید کمک شایانی کرد.
وی افزود: بررسی مسائل و مشکلات واحدهای تولیدی در سال تولید، پشتیبانیها و مانع زداییها بسیار دارای اهمیت است.
او با اشاره به اینکه برای تسهیل امور و رفع مشکلات سرمایهگذاران، ایجاد پنجره واحد سرمایهگذاری، بایستی در دستور کار قرار گیرد، خاطرنشان کرد: همچنین طرحهایی که امکان سرمایهگذاری در منطقه را دارد توسط کارگروه فرعی بررسی و ارائه شود.
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان چابهار نیز گزارشی از روند سرمایهگذاری در حوزه سواحل مکران ارائه کرد و افزود: چابهار به عنوان قطب تجاری استان سیستان و بلوچستان مطرح بوده و بواسطه وجود ظرفیتهای صنایع تبدیلی دامی، شیلاتی و کشاورزی مورد توجه است.
حمیدرضا شایان گفت: وجود مرزهای آبی و خاکی و نیز امکان مبادلات مرزی و بینالمللی و همچنین وجود ظرفیتهای گردشگری و نیز واحدهای تولیدی بزرگ مستقر در منطقه آزاد تجاری و صنعتی، میتواند نقش بسیار ارزشمندی در ایجاد و توسعه سرمایه گذاری و جذب و جلب سرمایه گذار بدنبال داشته باشد.
وی ادامه داد: بررسی مسایل و مشکلات واحدهای تولیدی مشکلدار، راکد، غیر فعال و سایر واحدها، نیز بسیار مهم است.
او با اشاره به جایگاه قانونی ستاد تسهیل و رفع موانع تولید و نقش هریک از دستگاههای اجرایی، بیان کرد: سامانه tashil.Stsm.ir (ستاد تسهیل و رفع موانع تولید) فعال است و همه میتوانند از آن استفاده کنند.
به گزارش ایرنا، در این جلسه نحوه پیگیری و رسیدگی به مشکلات واحدهای تولیدی از طریق سامانه یاد شده توضیحات لازم داده شد و در ادامه مشکلات، سه واحد تولیدی ارجاع شده به کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید شهرستان مورد بررسی قرار گرفت و تصمیمات لازم اتخاذ شد.