به گزارش ایرنا، علی فتی روز پنجشنبه در آیین پایانی هفته پژوهش و فناوری هرمزگان افزود: مدرسه ای روبهرو برق منطقهای سوله به مساحت ۴۰۰ متر مربع دارد که بنا شده آن را تجهیز کنیم و سرمایه خوبی برای این اختصاص دادهایم و هر دانش آموزی میتواند به آنجا آمده و از آن استفاده کند.
وی ادامه داد: یکی از مشکلها آموزش و پرورش است که نامههای بسیاری به آن زدهایم تا یک مرتبه پارک علم و فناوری را به شورای آموزش و پرورش دعوت کنند تا بتوانیم ظرفیتهای خود را معرفی کنیم و در برابر آن هیچ کمکی نمیخواهیم.
رییس پارک علم و فناوریی هرمزگان گفت: این پارک علم از دانش آموزان حمایت میکند و به آنان در پرورش و عملی کردن ایدههایشان کمک میکند و قرار نیست بسیاری از کارها را گزارش دهیم بلکه باید کار خود را انجام دهیم اما میگوییم حاضریم کمک کنیم.
فتی افزود: برنامهای برای حمایت از طرحهای دانش آموزی داریم و یکی از مشکلهای موجود در هرمزگان ساخت نمونههای پرتوتایپ (شبیهسازی چیزی که در آخر پروژه خواهیم داشت) دانش آموزی است و برای این منظور مرکز کوچکی را در طبقه منفی یک پارک علم و فناوری راهاندازی کردهایم و ۲ تا سه میلیارد ریال تجهیزات در آن وجود دارد.
وی اشاره کرد: اکنون نمونه کارهای دانش آموزان که در آن ساخته میشود حتی در کشور هم مقام کسب میکنند و باعث افتخار هرمزگان هستند و هر دانش آموز مستعد ۳۰ میلیون ریال تسهیلات بلاعوض دریافت میکند و حتی به دانش آموزان مناطق محروم هم خدمات داده میشود.
رییس پارک علم و فناوری هرمزگان بیان کرد: از تمام فناوران و نوآوران و افراد دارای ایده برای حضور در پارک و بازدید از فضای آن دعوت میکنیم و اعتبارها و کمکهای خوبی میتوانیم در اختیار آنان قرار دهیم.
فتی در بخش دیگری از سخنان خود اشاره کرد: درحال توسعه پارک در شرق به مرکزیت میناب و غرب به مرکزیت بندرلنگه هستیم و چندان در پی بزرگ کردن فضای اداری مجموعه نیستیم.
سوله متروکه شرکت غله در اختیار پارک علم و فناوری گذاشته شود
وی با اشاره به کمبود فضای کارگاهی در شهر بندرعباس گفت: فضاهای متروکه و بدون استفاده بسیاری در کشور وجود دارد و یک سوله اداره غله افزونبر ۳۰ سال بدون استفاده رها شده است که خواستار در اختیار گرفتن آن هستیم.
وی ابراز کرد: پارک با در اختیار گرفتن آن فضا میتواند نسبت به بازسازی و تبدیل آن به عنوان فضایی برای شرکتهای دانش بنیان حوزههای مختلف از قبیل پزشکی، فن آوری و غیره استفاده کند و بدین ترتیب اندکی از مشکل کمبود کارگاه را در شهر بندرعباس را کاهش دهیم اما اکنون این فضای پنج هزار متری که کارخانه ماشینهای قدیمی بوده به حال خود رها شده است.
۴۲ هکتار زمین در دانشگاه هرمزگان به پارک علم و فناوری اختصاص یافت
رییس پارک علم و فناوری هرمزگان بیان کرد: ۴۲ هکتار زمین در دانشگاه هرمزگان وجود دارد که یکی از بهترین مدلها را بعد از اصفهان برای آن طراحی شده است، چون معتقدیم پارک باید به درون دانشگاه برود.
فتی افزود: براین اساس اعضای هیات علمی دانشگاه هرمزگان که در دانشکدهها تدریس میکنند و شرکت تاسیس کرده و اوقات فراغتشان را در شرکتی که در درون فضای ساخته شده توسط پارک علم و فناوری تاسیس کردهاند میگذارنند.
۱۲ درصد بودجه عمرانی پارک علم و فناوری تخصیص یافت
وی اشاره کرد: ۶۷ میلیارد ریال بودجه عمرانی برای پارک علم و فناوری هرمزگان گرفتهایم که تخصیص آن ۱۲ درصد بوده است و به لحاظ تخصیص بودجه آخرین استان کشور هستیم.
وی ادامه داد: اگر از مدیران در هرمزگان بپرسید چه میزان بابت حوزه فناوری هزینه کرده و چه مبلغی به پارک علم و فناوری کمک کردهاند عدد صفر را نشان خواهند داد.
رییس پارک علم و فناوری هرمزگان بیان کرد: اگر این سؤال از مدیران سیستان و بلوچستان پرسیده شود میگویند افزونبر ۵۰۰ میلیارد ریال اختصاص دادهاند و سایر استانها هم میتوان این سؤال را مطرح کرد.
فتی اضافه کرد: مدیران استان هم باید بخواهند و کمک کنند، به عنوان مسوولان پارک علم و فناوری دونده خوبی هستیم که اگر مقداری حمایت از سوی آنان باشد میتوانیم کارهای بزرگتری انجام دهیم.
پژوهشگران برتر هرمزگان در پایان این مراسم مورد تجلیل قرار گرفتند.
نظر شما